Rdeča leča spada med najmehkejše leče saj je že olupljena in se zato kuha najkrajši čas. Uporabimo jo lahko v juhah in pirejih. Vsebuje vse esencialne aminokisline, poleg tega pa je bogat vir vlaknin, beljakovin, vitaminov in mineralov, od katerih vsebuje predvsem veliko vitamina B, železa, magnezija in cinka.
Bela kvinoja je blažjega okusa in je bogata z beljakovinami. Gre za starodavno živilo, ki so ga pridelovali že Inki. Uporabljamo jo lahko za pripravo sladkih jedi, kot dodatek k müslijem, solati in ostali zelenjavi. Če jo zmeljemo v prah jo lahko dodamo drugim vrstam moke in pripravimo kruh.
Svetle testenine Byodo v obliki tesno zavitih svedrov so priljubljene predvsem med ljubitelji omak, saj se ta lepo vpije. Testenine iz ekološke pridelave ne vsebujejo jajc. Pripravljene so iz visokokakovostnega italijanskega zdroba pšenice durum. Zaradi visoke vsebnosti glutena in počasnega sušenja se ne razkuhajo, ampak ohranijo čvrstost in teksturo.
Z dodatkom odlične vanilje, gurmanski puding Byodo ponuja najboljši organski užitek. Pripravljenega po receptu lahko ponudimo s sadnimi omakami ali čokoladnimi kreacijami in tako ustvarimo okusno sladico. Uporabimo ga lahko tudi za vaniljevo omako ali kremo za torto. Poleg mleka lahko puding pripravimo še z riževim ali sojinim napitkom.
Gurmanski čokoladni puding Byodo ponuja intenzivno čokoladno zadovoljstvo. Poleg mleka ga lahko enostavno pripravimo tudi s riževim ali sojinim napitkom. Zmešamo ga lahko v čokoladno omako, odlično pa se obnese tudi pri peki. Postrežen kot sladica s pomarančno ali mangovo omako ima božanski okus.
V prevodu iz italijanščine "Penne" pomeni pero. Poševni rez in ravna rebra sta velika prednost, predvsem pri zajemanju omak. Testenine iz ekološke pridelave ne vsebujejo jajc. Pripravljene so iz visokokakovostnega italijanskega zdroba pšenice durum. Zaradi visoke vsebnosti glutena in počasnega sušenja se ne razkuhajo, ampak ohranijo čvrstost in teksturo.
Tanki jušni rezanci Byodo so priljubljen dodatek k juham. Svetle testenine iz ekološke pridelave ne vsebujejo jajc. Pripravljene so iz visokokakovostnega italijanskega zdroba pšenice durum. Zaradi visoke vsebnosti glutena in počasnega sušenja se ne razkuhajo, ampak ohranijo čvrstost in teksturo.
Špageti so tako rekoč sinonim za italijanske testenine. Beseda "spago" iz italijanščine pomeni "vrvica", "čipka" ali "majhna vrv".
Presna "criollo" kakavova zrna iz Peruja so tamkaj domača, posebej dragocena sorta. za Inke je bil kakavovec svet, kakavova zrna pa so zaradi visoke hranilne vrednosti in številnih zdravilnih učinkovin veljala za hrano bogov. Cacao XP je pripravljen brez pregrevanja, obsevanja, in brez kakršnihkoli dodatkov. Je skrbno nadzorovan vse od polja do končnega izdelka. Zaradi posebnega postopka obdelave je bogat s hranili in polnega okusa. Cacao XP kakav v prahu je pripravljen iz zrn sorte "criollo", ki so naravno bogata z beljakovinami in balastnimi snovmi. Uporabimo ga lahko v svojih najljubših jedeh ali ga pripravimo kot napitek.
Za testenine je uporabljena samo izbrana pšenica iz kontrolirane ekološke pridelave in je nežno obdelana po originalni italijanski recepturi. Uživajte v odličnem okusu in idealnem "al dente" ugrizu testenin Dennree.