POKLIČITE NAS
01 562 21 60
0Item(s)

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

Izjava o varovanju zaupnosti osebnih podatkov in zasebnosti uporabnikov

Upravitelj spletne trgovine Zoja, trgovina zdrave hrane je v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (GDPR), zavezan k varovanju osebnih podatkov uporabnikov njegove spletne trgovine.

Upravitelj spletne trgovine Zoja, trgovina zdrave hrane ne bo pod nobenim pogojem brez izrecnega dovoljenja uporabnika posredoval osebnih oz. drugih podatkov uporabnika tretji osebi oz. ne bo omogočil tretji osebi vpogleda v osebne oz. druge podatke uporabnika, razen če bi to od njega zahtevale državni organi, če je taka obveznost določena v zakonu ali z drugimi državnimi predpisi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov upravitelja spletne trgovine Zoja, trgovina zdrave hrane.

Vsi osebni in drugi podatki, ki jih bo uporabnik posredoval ob prijavi v spletno trgovino, kot tudi ob naročilu nakupa izdelkov, vključno z vsebino naročil, bodo varovani v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Upravitelj spletne trgovine Zoja, trgovina zdrave hrane teh podatkov ne bo uporabil v namen, ki bi kakorkoli škodoval uporabniku ali drugi vpleteni osebi. Upravitelj spletne trgovine Zoja, trgovina zdrave hrane podatkov uporabnikov ne bo uporabil za pošiljanje promocijske e-pošte ali drugega nezaželenega promocijskega materiala, razen za pošiljanje tistih promocijskih obvestil, na katere se bo uporabnik naročil oz. s katerimi bo soglašal. Upravitelj spletne trgovine Zoja, trgovina zdrave hrane lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Zaupnost osebnih in drugih podatkov uporabnikov ne bo kršena v nobeni obliki.

Upravitelj spletne trgovine Zoja, trgovina zdrave hrane bo osebne podatke uporabnikov vodil v zbirki osebnih podatkov samo toliko časa, kot je nujno potrebno, da se doseže namen, za katerega se osebni podatki zbirajo in vodijo.

Dostavni službi (GLS) bo upravitelj spletne trgovine Zoja, trgovina zdrave hrane zaupal le potrebne podatke za dostavo v spletni trgovini kupljenih izdelkov (podatki o prejemniku in naslov za dostavo). Prek elektronske pošte bo upravitelj spletne trgovine Zoja, trgovina zdrave hrane stopil v stik z uporabnikom, če bo to potrebno za izvedbo nakupa v spletni trgovini, prek kontaktne telefonske številke pa le za namen dostave ali če bi v postopku registracije oz. nakupa v spletni trgovini prišlo do težav.

 

IZVAJANJE POLITIKE ZAEBNOSTI

Upravitelj spletne trgovine Zoja, trgovina zdrave hrane ima varovanje osebnih podatkov urejeno skladno z Zakonom o varovanju osebnih podatkov.

Vse pri upravitelju spletne strani Zoja, trgovina zdrave hrane, podjetju Impuls, Domžale, d.o.o., redno ali honorarno zaposlene osebe, ki imajo dostop do osebnih in drugih podatkov uporabnikov, so seznanjene z določili Zakona o varovanju osebnih podatkov in so dolžne upoštevati ta določila o varovanju zaupnosti osebnih podatkov in zasebnosti uporabnikov spletne trgovine. Dolžnost varovanja osebnih in drugih podatkov velja časovno neomejeno, tudi po prenehanju delovnega razmerja pri upravitelju spletne trgovine Zoja, trgovina zdrave hrane, podjetju Impuls, Domžale, d.o.o.

Registrirani uporabniki lahko kadarkoli prenehajo uporabljati spletno trgovino in lahko prekličejo svojo registracijo. To storijo tako, da s pisno izjavo upravitelju spletne trgovine Zoja, trgovina zdrave hrane sporočijo preklic registracije. Upravitelj spletne trgovine Zoja, trgovina zdrave hrane bo zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne trgovine v okviru te politike zasebnosti varoval tudi v primeru preklica registracije.

 

VARNOST

Upravitelj spletne trgovine Zoja, trgovina zdrave hrane si zelo prizadeva za zagotovitev varnosti osebnih podatkov. Vaši podatki so ves čas zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem.

 

MLADOLETNE OSEBE

Mladoletne osebe ne bi smele prenašati kakršnih koli osebnih podatkov na spletne strani brez dovoljenja staršev ali skrbnikov. Upravitelj spletne strani Zoja, trgovina zdrave hrane ne bo nikoli zavestno zbiral osebnih podatkov od oseb, za katere bi bil seznanjen, da so mladoletne, ali jih kakor koli uporabil ali jih razkril tretji stranki brez njihovega dovoljenja.

 

OBJAVA SPREMEMB

Vsaka sprememba naše politike o varovanju osebnih podatkov bo objavljena na tem spletnem mestu.

Z uporabo spletne strani uporabnik potrjuje, da sprejema in soglaša s celotno vsebino te politike zasebnosti.

 

DODATNA POJASNILA

Če imate vprašanja, težave ali pripombe glede te politike zasebnosti ali kako so vaši osebni podatki obravnavani, se lahko brez zadržkov obrnete na nas. Pišite nam na info@zoja.trgovinazdravehrane.si ali nas pokličite na 01 5622 165.

Na podlagi vaše zahteve vas bomo obvestili – pisno in v skladu s primerno zakonodajo – kateri osebni podatki, če sploh kateri, so bili zbrani med obiskom spletne strani.