POKLIČITE NAS
01 562 21 60
0Item(s)

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

Dostava in plačilo

Vaše paketne pošiljke

Pošiljke odpremimo najkasneje v dveh delovnih dneh po prejemu plačila. Običajno pa še isti delovni dan, če naročilo prejmemo do 11. ure.

Stroški pošiljanja vključujejo manipulativne stroške, stroške pakiranja in poštnino. Predlagamo vam, da združujete izdelke v eno naročilo. Dveh oddanih naročil ne moremo združiti v eno pošiljko in stroške pošiljanja boste plačali za vsako naročilo posebej. Paket bo odpremljen na vaše tveganje, vendar se bomo zelo potrudili, da zaščitimo občutljive izdelke pred fizičnimi poškodbami.

Naročeni izdelki bodo dostavljeni preko Pošte Slovenije. Dostavljalec vam bo paket dostavil na izbrani naslov. V primeru, da vas ob času dostave ne bo na naslovu pa lahko paket prevzamete na 550 lokacijah Pošte Slovenije in na 114 lokacijah bencinskih servisov Petrola ter na 24 paketomatih po vsej Sloveniji (Seznam lokacij). Možen je tudi klic pred dostavo, SMS ali e-mail obveščanje. Dostava je možna tudi ob sobotah.

Alternativno bomo paket poslali tudi prek distribucijskega podjetja GLS. Dostavljalec vam bo paket dostavil na izbrani naslov. V primeru, da ob času dostave ne boste na izbranem naslovu, se lahko z njim dogovorite za kasnejšo dostavo, za dostavo na drug naslov (tja, kjer se trenutno nahajate, do sorodnika ali soseda...), ali pa za dostavo paketa v 'Parcel Shop' v bližini vašega doma. V 'Parcel Shopu' vas bo paket čakal na prevzem, mnoga od prevzemnih mest pa so odprta celo 24 ur na dan. GLS vam bo tako paket dostavil skladno z vašimi željami. Dostava je možna v delovnem času dostavne službe. Paketov, razen v mestih, kjer je to omogočeno, ne dostavljamo v soboto, nedeljo in med prazniki.V kolikor boste izbrali dostavo na katerega izmed bencinskih servisov OMV, boste lahko paket plačali z gotovino ali plačilno kartico. V primeru, da nimate zadostne količine gotovine, lahko poravnate strošek odkupnine tudi s kartico preko POS terminala brez dodatne provizije.

V primeru izbire prevzemnega mesta Petrol morajo stranke računati z dodatnimi stroški vročitve paketa. S 1. 4. 2019 je PETROL pričel v vseh svojih poslovalnicah dodatno zaračunavati storitev vročanja paketa kupcu (0,45 €) in storitev obdelava odkupnine (1,05 €). Za vročitev paketa brez odkupnine, bo tako potrošnik plačal 0,45 €, za vročitev paketa z odkupnino pa 1,50 €. Znesek velja za vsak posamezni vročeni paket.

Pridržujemo si pravico do izbire dostavne službe.

 

Brezplačna dostava

Za naročila izdelkov skupne vrednosti nad 40 EUR z DDV, vam podarimo strošek pošiljanja.

Izjema velja le za izdelke iz kategorije Osnovna živila. Pri teh izdelkih dostava ni brezplačna.
 


Nakazilo na transakcijski račun podjetja

Plačilo lahko izvedete z direktnim nakazilom na transakcijski račun našega podjetja. Številka transakcijskega računa je navedena na potrditvi naročila. Plačila vidna na našem računu do 12. ure na dan odpreme, bomo odpremili še v istem dnevu, če je seveda vse na zalogi.

V primeru, ko plačila z vaše strani ne prejmemo v roku 7 dni od oddaje naročila, bomo takšno naročilo stornirali.


Osebni prevzem

Na osebnem prevzemu žal ne omogočamo nobene možnosti plačila. Možen je le fizični prevzem že plačanega naročila.

Izdaja iz skladišča je možna med 7.00 in 15.00 po predhodni potrditvi, da je vaše naročilo pripravljeno.


Plačilo po povzetju

Možno je plačilo po povzetju s plačilom direktno dostavni službi.

V času ukrepov pred COVID-19 naprošamo kupce, če je le možno, da kupnino poravnajo na enega izmed negotovinskih načinov.

Varna povezava

Za zaupnost podatkov med nakupom skrbi varna povezava prek SSL protokola, ki dokazuje istovetnost našega strežnika. Zaščitena je s 256-bitnim šifriranjem.