Koruzno gostilo preverjeno ne vsebuje glutena in prihaja iz nadzorovane ekološke pridelave. Uporabimo ga lahko za zgostitev različnih jedi, kot so juhe, omake, sladice ali pudingi. Koruzno gostilo dodamo v hladno tekočino, primešamo jedi in pokuhamo.
Kokosova krema je gostejša različica kokosovega mleka. Pridobljena je s stiskanjem svežega organskega kokosovega mesa. Ta tropska sestavina je popolna brezmlečna alternativa smetani in se lahko uporablja v sladkih in slanih orientalskih, indijskih, karibskih in drugih eksotičnih jedeh.
Limonina lupinica iz ekološke pridelave je obogatena s svežino na soncu dozorelih limon ter predstavlja naraven dodatek k biskvitu, slaščicam, omakam in napitkom. V eni vrečki je lupinica dveh limon in zadostuje za približno ½ litra tekočine oziroma 500 g moke.
Zmes za pripravo sanjskega čokoladnega sladoleda v samo 3 minutah, s pravim kakavom in hrustljavimi koščki čokolade za še bolj čokoladen okus. Mešanica ne vsebuje dodatnih maščob ali umetnih okusov. Vsebino vrečke preprosto zmešamo s sojinim napitkom in smetano, postavimo v zamrzovalnik in sladoled je pripravljen - brez uporabe aparata za sladoled.
Agar je rastlinsko želirno sredstvo iz morskih alg. To bogato želirno sredstvo ima visoko vsebnost mineralov ter je primerno za želiranje aspikov, marmelad, sadnih želejev, tort in drugih jedi. Agar Biovegan je odličen nadomestek želirnih sredstev živalskega izvora, saj ne vsebuje glutena, laktoze, gensko spremenjenih organizmov, konzervansov in je brez posebnega okusa.
Zmes za pripravo sanjskega vaniljevega sladoleda v samo 3 minutah, s pravo vaniljo, ki pričara nepozaben okus. Mešanica ne vsebuje dodatnih maščob ali umetnih okusov. Vsebino vrečke preprosto zmešamo s sojinim napitkom in smetano, postavimo v zamrzovalnik in sladoled je pripravljen - brez uporabe aparata za sladoled.
Agar je rastlinsko želirno sredstvo iz morskih alg. To bogato želirno sredstvo ima visoko vsebnost mineralov ter je primerno za želiranje aspikov, marmelad, sadnih želejev, tort in drugih jedi. Agar Biovegan je odličen nadomestek želirnih sredstev živalskega izvora, saj ne vsebuje glutena, laktoze, gensko spremenjenih organizmov, konzervansov in je brez posebnega okusa.
Bela kvinoja je blažjega okusa in je bogata z beljakovinami. Gre za starodavno živilo, ki so ga pridelovali že Inki. Uporabljamo jo lahko za pripravo sladkih jedi, kot dodatek k müslijem, solati in ostali zelenjavi. Če jo zmeljemo v prah jo lahko dodamo drugim vrstam moke in pripravimo kruh.
Kuskus je po posebnem postopku pripravljen pšenični zdrob, ki je še posebej priljubljen v arabski kuhinji. Polnozrnati kuskus je bogat z vlakninami, ki pomagajo k lažji prebavi, njegova priprava pa je hitra in enostavna. Pripravimo ga lahko kot prilogo, glavno jed ali v solati. Odlično se poda k omakam, zelenjavi, mesnim in ribjim jedem, uporabimo pa ga lahko tudi za pripravo sladic.
Deviško kokosovo olje iz kontrolirane ekološke pridelave je visokokvalitetno olje pridobljeno po postopku hladnega stiskanja. V kulinariki se uporablja za kuhanje, pečenje, v sladicah, ali kot alternativa maslu. Primerno je tudi za nego kože.