POKLIČITE NAS
01 562 21 60
0Item(s)

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.
Zmes za pripravo vaniljevega sladoleda

Zmes za pripravo vaniljevega sladoleda

brez DDV: 3,0137 € z DDV: 3,30 €

(Na zalogi)

  • Izdelek je veganski, biološki/ekološki in brez glutena.

Zmes za pripravo vaniljevega sladoleda

Neto količina: 77 g

Blagovna znamka: Biovegan

Hiter pregled

Zmes za pripravo sanjskega vaniljevega sladoleda v samo 3 minutah, s pravo vaniljo, ki pričara nepozaben okus. Mešanica ne vsebuje dodatnih maščob ali umetnih okusov. Vsebino vrečke preprosto zmešamo s sojinim napitkom in smetano, postavimo v zamrzovalnik in sladoled je pripravljen - brez uporabe aparata za sladoled.

brez DDV: 3,0137 € z DDV: 3,30 €

Dobavljivost: Izdelka trenutno ni na zalogi. Dobavljivo v 10 dneh

Deli na Facebooku

Sladkor v prahu*, glukozni sirup*, inulin*, sredstvo za zgoščevanje: pektin, mleta vanilja* 0,7%, sredstvo za zgoščevanje (guar moka*, ksantan, rožičeva moka*).

* Iz nadzorovane ekološke pridelave.

Povprečna hranilna vrednost na 100 g
energijska vrednost  1.554 kJ (367 kcal)
maščobe 0,5 g
         od tega nasičene maščobe 0,1 g
ogljikovi hidrati 86 g
         od tega sladkorji 80 g
prehranske vlaknine 11 g
beljakovine 0,5 g
sol 0,08 g

Ena vrečka zadošča za pripravo enega litra sladoleda v 3 minutah. Za pripravo ne potrebujemo aparata za sladoled.

Priprava: Potrebujemo 250 ml hladnega mleka (min. 3,5% maščobe) ali 150 ml hladnega sojinega napitka in 100 ml hladne sojine smetane (vse ohlajeno na 3 - 6 °C). Nasvet: Tekočino damo za 15 - 30 minut v zamrzovalnik. Ohlajeno tekočino zlijemo v visoko posodo in jo z mešalnikom na najnižji hitrosti ali ročno mešamo 1/2 minute, da se poveča volumen. Če se volumen ne poveča, ni dovolj ohlajena. Vsebino vrečke stresemo v peno in na kratko zmešamo še z najnižjo hitrostjo. Nato 1 minuto mešamo pri srednji in 1 minuto pri najvišji hitrosti, da nastane rahla, kremasta pena. Prelijemo jo v posodo s pokrovom, dobro pokrijemo in pustimo v zamrzovalniku pri -18°C, najmanj 6 do 8 ur.

Bio, Vegansko

Morda bi vas zanimalo tudi