POKLIČITE NAS
01 562 21 60
0Item(s)

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

V tej kategoriji boste našli široko ponudbo mlevskih izdelkov, priznanih domačih in tujih blagovnih znamk. Večina izdelkov je brez glutena, veliko pa jih prihaja tudi iz nadzorovane ekološke pridelave. Izbirate lahko med koruzno, riževo, ajdovo, pirino, kokosovo, čičerikino in rožičevo moko ter mokami, ki so posebej zasnovane za peko kruha in slaščic.

Odkrijte mešanice za pripravo sladkih in slanih jedi, s pomočjo katerih si boste ob pomanjkanju časa hitro in enostavno pripravili okusen prigrizek. Svoj jedilnik lahko popestrite z različnimi vrstami semen, žit in zdrobov, kot so riž, leča, pira, kus kus, kamut, oves, amarant, kvinoja, chia in bučno seme.

Mlevski izdelki

   

Izdelki 41 do 50 od 56 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  1. Izdelek je biološki/ekološki.
    Prosena kaša Prosena kaša

    Prosena kaša

    Prosena kaša iz nadzorovane ekološke pridelave je bogat vir vlaknin in mineralov ter jo lahko uporabimo v številnih jedeh, poleg tega pa ima prijeten okus. Odlično se obnese v prilogah, glavnih jedeh in sladicah. Dodamo jp lahko v juhe, enolončnice ali solate ter pripravimo nadev za meso ali zelenjavo. 

    brez DDV: 3,5617 € z DDV: 3,9001 €
  2. Izdelek je brez glutena.
    Mix it!, univerzalna mešanica Mix it!, univerzalna mešanica

    Mix it!, univerzalna mešanica

    Univerzalna mešanica Mix it! je rešitev za vsako priložnost. Uporabite jo pri peki kruha, slaščic, pekovskega peciva, pic, piškotov, pripravi testenin, paniranju in nešteto drugih receptih. S pomočjo Mix it! mešanice vam bo uspel vsak recept.

    brez DDV: 2,4658 € z DDV: 2,7001 €
  3. Izdelek je brez glutena.
    Mix C, mešanica za kolače, peciva in piškote Mix C, mešanica za kolače, peciva in piškote

    Mix C, mešanica za kolače, peciva in piškote

    Mešanica C je posebej razvita za peko brezglutenskih slaščic in piškotov, ki z njeno pomočjo vedno uspejo. Uporabite jo lahko za nešteto različnih receptov: piškote, pite, torte, božično pecivo, kolače, vaflje, pudinge, kreme in za pripravo krhkega testa. Z mešanico C je peka hitra in enostavna, izdelki pa so puhasti in odličnega okusa.

    brez DDV: 5,1142 € z DDV: 5,60 €
  4. Izdelek je brez glutena.
    Mix it Rustico, mešanica za temni kruh Mix it Rustico, mešanica za temni kruh

    Mix it Rustico, mešanica za temni kruh

    Mešanica Mix it Rustico je odlična za pripravo temnega kruha, bogatega z vlakninami. Pripravljena je iz ajdove moke in lanenih semen ter ne vsebuje hidrogeniranih maščob, barvil in konzervansov. Pripravite si polnovreden in zdrav kruh, ki bo ostal svež tudi naslednji dan. 

    brez DDV: 6,3927 € z DDV: 7,00 €
  5. Izdelek je brez glutena.
    Mix B, mešanica za peko kruha Mix B, mešanica za peko kruha

    Mix B, mešanica za peko kruha

    Mešanica B je posebej razvita za pripravo vseh vrst kruha, pekovskega peciva, kvašenega testa ter sladkega peciva. Pripravite si pico, štručke in žemljice po lastnem okusu, kadarkoli si jih zaželite. Zahvaljujoč značilnostim mešanice B se bo vaše testo vedno dvignilo in čudovito speklo.

    brez DDV: 5,1142 € z DDV: 5,60 €
  6. Izdelek je brez glutena.
    Krušne drobtine Krušne drobtine

    Krušne drobtine

    S pomočjo Schär brezglutenskih krušnih drobtin bodo meso, ribe in zelenjava odličnega okusa in privlačne zlato rjave barve. Vaša jedilna miza bo mamljivo zadišala po izbranih paniranih dobrotah.

    brez DDV: 3,927 € z DDV: 4,3001 €
  7. Izdelek je biološki/ekološki.
    Ajdovi kosmiči Ajdovi kosmiči

    Ajdovi kosmiči

    Ajdovi kosmiči iz ekološke pridelave so idealna izbira za uravnotežen in hranljiv zajtrk. Ker so bogati z beljakovinami so kot nalašč za vegetarijance in aktivne posameznike. Odlični so v kombinaciji z drugimi kosmiči, v jogurtu ali mleku ter za pripravo polpetov, sladic in juh. 

    brez DDV: 6,59 € z DDV: 7,2161 €
  8. Izdelek je biološki/ekološki in brez glutena.
    Koruzni kus kus Koruzni kus kus

    Koruzni kus kus

    Bio koruzni kuskus je certificirano brez glutena in primeren za pripravo slovenskih tradicionalnih ter orientalskih jedi. 

    brez DDV: 8,0366 € z DDV: 8,8001 €
  9. Izdelek je biološki/ekološki in brez glutena.
    Polnozrnata amarantova moka Polnozrnata amarantova moka

    Polnozrnata amarantova moka

    Amarantova moka iz Werza ne vsebuje glutena ter je zato primerna za pripravo različnih brezglutenskih izdelkov. Jedem doda čudovit okus po lešnikih in oreških, poleg tega pa ima prijeten vonj. Pri peki kruha ostalim mokam običajno dodamo okoli 25% amarantove moke. Amarant je bogat vir beljakovin, vlaknin, kalcija in železa.

    brez DDV: 4,8858 € z DDV: 5,35 €
  10. Izdelek je biološki/ekološki in brez glutena.
    Polnozrnata moka iz štirih žit Polnozrnata moka iz štirih žit

    Polnozrnata moka iz štirih žit

    Polnozrnata moka iz Werza je pripravljena iz kar štirih žit – riža, koruze, prosa in ajde, poleg tega pa je ekološko pridelana. Žita so sveže zmleta tik pred pakiranjem. Primerna je za pripravo raznovrstnih pekovskih izdelkov brez glutena. Pripravite okusne tortice, kruh, štručke ali osnovo za pico. Ekološko pridelano polnozrnato moko lahko uporabimo tudi z aparatom za pripravo kruha.

    brez DDV: 7,6713 € z DDV: 8,4001 €

   

Izdelki 41 do 50 od 56 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6