Naravni rižev napitek Vitariz je pripravljen na povsem rastlinski osnovi in je kot tak idealen za vse, ki iščejo hranljiv in uravnotežen napitek. Lahko ga ogrejemo ali ga uživamo kar hladnega. V primerjavi z drugimi rastlinskimi napitki ima bolj tekočo strukturo, poleg tega pa ga zaznamuje nežen okus, ki je še posebej primeren za pripravo smoothijev in izboljšanje ostalih receptov. Ne vsebuje glutena in je odličen v prehrani veganov ter vegetarijancev.
Ovseni napitek Primavena je odlična alternativa živalskemu mleku. Ima nizko vsebnost maščob in je primeren za vse, ki sledijo zdravemu in uravnoteženemu načinu prehranjevanja. Napitek je bogat z beljakovinami, vlakninami, vitamini in minerali. Okusen je tako topel kot hladen ter se odlično obnese pri pripravi sladkih in slanih jedi. Kozarec ovsenega napitka zaužijte že ob zajtrku, za dan poln energije.
Špageti so pripravljeni iz ekološke riževe in koruzne moke ter so odličnega okusa. Pripravite si okusne testenine v le nekaj minutah in jih popestrite s paradižnikovo ali pesto omako.
Krekerji Amisa so odlični v kombinaciji s slanimi ali sladkimi namazi - za zajtrk ali kot zdrav prigrizek. Za optimalno svežino in priročno uživanje so krekerji hranjeni v posameznih pakiranjih.
Krekerji Amisa so odlični v kombinaciji s slanimi ali sladkimi namazi - za zajtrk ali kot zdrav prigrizek. Za optimalno svežino in priročno uživanje so krekerji hranjeni v posameznih pakiranjih.
Kostanjeva moka ne vsebuje glutena in je zato primerna tudi za posameznike s celiakijo. Dodamo jo lahko mešanici ostalih mok ter jo tako uporabimo za peko kruha, peciva in piškotov. Z njeno pomočjo lahko pripravimo tudi odlične kostanjeve palačinke, njoke ali kostanjevo torto. Njen sladek okus bo popestril vaše sladke jedi, še posebej pa se ujame s čokolado, medom in lešniki.
Pirin zdrob je primeren za pripravo kaš, juh, omak, enolončnic in sladic. Pirin zdrob znamke Bauckhof nosi certifikat Demeter, ki označuje pridelke in izdelke, pridelane po načelih biodinamike in strogih smernicah pri njihovi pridelavi in predelavi.
Mešanica za hitro pripravo brezglutenskega kruha s semeni. Uporabljamo jo lahko tako pri klasični peki kruha, kot tudi pri pripravi z aparatom za peko krha.
Krompirjeva moka ne vsebuje glutena in prihaja iz nadzorovane ekološke pridelave. Uporabimo jo lahko namesto gostila ter z njo zgostimo omake in ostale jedi. Pri peki kruha, tort ali pit lahko nekaj moke (največ polovico) nadomestimo s krompirjevo moko, zaradi česar bo testo še posebej rahlo. Za zgoščevanje jedi krompirjevo moko razmešamo v hladni vodi, dodamo jedi in pokuhamo.
Sojina moka ne vsebuje glutena, z njeno pomočjo pa lahko pripravimo odličen jajčni nadomestek. Sojino moko preprosto zmešamo z vodo in tako pripravljeno mešanico v receptu uporabimo namesto jajc. Ena jedilna žlica sojine moke, zmešana z dvema žlicama vode, nadomesti eno jajce. Na tak način lahko pripravite različne brezjajčne in veganske jedi.