Napitek iz kokosa in mandljev s kalcijem in vitamini, 100% rastlinsko, brez glutena, naravno brez laktoze, nizka vsebnost sladkorja. Primerno za vegane, vegetarijance in vse ljudi s celiakijo.
100% rastlinski napitek na osnovi mandljev, z dodanim kalcijem in vitamini, brez dodanega sladkorja, brez laktoze, brez glutena, primeren za vse vegane, vegetarijance, ljudi s celiakijo ali alergijami.
100% rastlinski napitek, brez dodanega sladkorja, brez laktoze, z dodanim kalcijem in vitamini, primeren za vse vegane, vegetarijance ali ljudi z alergijami
Sladko razvajanje brez kompromisov. Žametni namaz na osnovi ovsa brez glutena, z delikatnim okusom slane karamele je kot iz sanj…
Posebej oblikovan za osebe s preobčutljivostmi in alergijami - ne vsebuje glutena, mlečnih izdelkov, oreščkov in soje.
Kokosov desert NaturGreen z dodatkom ananasovega soka je kot nalašč za sladkanje na poti, v službi ali v šoli. Ima bogato kremno strukturo s katero boste potešili vsako željo po sladkem. Kokosov desert ne vsebuje mleka, jajc, soje, laktoze in glutena ter je tako primeren za posebne prehranske diete in različne načine prehranjevanja. Sestavine, uporabljene za pripravo deserta, prihajajo iz nadzorovane ekološke pridelave.
Tanki jušni rezanci Byodo so priljubljen dodatek k juham. Svetle testenine iz ekološke pridelave ne vsebujejo jajc. Pripravljene so iz visokokakovostnega italijanskega zdroba pšenice durum. Zaradi visoke vsebnosti glutena in počasnega sušenja se ne razkuhajo, ampak ohranijo čvrstost in teksturo.
V prevodu iz italijanščine "Penne" pomeni pero. Poševni rez in ravna rebra sta velika prednost, predvsem pri zajemanju omak. Testenine iz ekološke pridelave ne vsebujejo jajc. Pripravljene so iz visokokakovostnega italijanskega zdroba pšenice durum. Zaradi visoke vsebnosti glutena in počasnega sušenja se ne razkuhajo, ampak ohranijo čvrstost in teksturo.
Pirin zdrob je primeren za pripravo kaš, juh, omak, enolončnic in sladic. Pirin zdrob znamke Bauckhof nosi certifikat Demeter, ki označuje pridelke in izdelke, pridelane po načelih biodinamike in strogih smernicah pri njihovi pridelavi in predelavi.
Krompirjeva moka ne vsebuje glutena in prihaja iz nadzorovane ekološke pridelave. Uporabimo jo lahko namesto gostila ter z njo zgostimo omake in ostale jedi. Pri peki kruha, tort ali pit lahko nekaj moke (največ polovico) nadomestimo s krompirjevo moko, zaradi česar bo testo še posebej rahlo. Za zgoščevanje jedi krompirjevo moko razmešamo v hladni vodi, dodamo jedi in pokuhamo.
Mešanica za hitro pripravo brezglutenskega kruha s semeni. Uporabljamo jo lahko tako pri klasični peki kruha, kot tudi pri pripravi z aparatom za peko krha.