Mešanica za hitro pripravo brezglutenskega kruha s semeni. Uporabljamo jo lahko tako pri klasični peki kruha, kot tudi pri pripravi z aparatom za peko krha.
Krompirjeva moka ne vsebuje glutena in prihaja iz nadzorovane ekološke pridelave. Uporabimo jo lahko namesto gostila ter z njo zgostimo omake in ostale jedi. Pri peki kruha, tort ali pit lahko nekaj moke (največ polovico) nadomestimo s krompirjevo moko, zaradi česar bo testo še posebej rahlo. Za zgoščevanje jedi krompirjevo moko razmešamo v hladni vodi, dodamo jedi in pokuhamo.
Kostanjeva moka ne vsebuje glutena in je zato primerna tudi za posameznike s celiakijo. Dodamo jo lahko mešanici ostalih mok ter jo tako uporabimo za peko kruha, peciva in piškotov. Z njeno pomočjo lahko pripravimo tudi odlične kostanjeve palačinke, njoke ali kostanjevo torto. Njen sladek okus bo popestril vaše sladke jedi, še posebej pa se ujame s čokolado, medom in lešniki.
Brezglutenski ovseni kosmiči so obogateni s koščki čokolade in so kot nalašč za dober začetek dneva. Dodatno jih lahko popestrite s koščki sadja ali oreški. Vse sestavine prihajajo iz skrbno nadzorovane ekološke pridelave.
Tanki jušni rezanci Byodo so priljubljen dodatek k juham. Svetle testenine iz ekološke pridelave ne vsebujejo jajc. Pripravljene so iz visokokakovostnega italijanskega zdroba pšenice durum. Zaradi visoke vsebnosti glutena in počasnega sušenja se ne razkuhajo, ampak ohranijo čvrstost in teksturo.
V prevodu iz italijanščine "Penne" pomeni pero. Poševni rez in ravna rebra sta velika prednost, predvsem pri zajemanju omak. Testenine iz ekološke pridelave ne vsebujejo jajc. Pripravljene so iz visokokakovostnega italijanskega zdroba pšenice durum. Zaradi visoke vsebnosti glutena in počasnega sušenja se ne razkuhajo, ampak ohranijo čvrstost in teksturo.
Svetle testenine Byodo v obliki tesno zavitih svedrov so priljubljene predvsem med ljubitelji omak, saj se ta lepo vpije. Testenine iz ekološke pridelave ne vsebujejo jajc. Pripravljene so iz visokokakovostnega italijanskega zdroba pšenice durum. Zaradi visoke vsebnosti glutena in počasnega sušenja se ne razkuhajo, ampak ohranijo čvrstost in teksturo.
Kokosov desert NaturGreen z dodatkom ananasovega soka je kot nalašč za sladkanje na poti, v službi ali v šoli. Ima bogato kremno strukturo s katero boste potešili vsako željo po sladkem. Kokosov desert ne vsebuje mleka, jajc, soje, laktoze in glutena ter je tako primeren za posebne prehranske diete in različne načine prehranjevanja. Sestavine, uporabljene za pripravo deserta, prihajajo iz nadzorovane ekološke pridelave.
Čokolada Plamil v obliki božička je odličen nadomestek mlečne čokolade in kot nalašč za popestritev prazničnih dni. Mešanica kakava, sladkorja in riža ustvarja slastno čokolado, ki je primerna tudi za vegane in ljudi z laktozno intoleranco. Pripravljena je iz skrbno preverjenih sestavin pravičnega trgovanja in po najvišjih standardih. Plamil sledi etičnim načelom delovanja, saj za proizvodnjo svojih izdelkov uporablja izključno energijo iz obnovljivih virov.
Sladko razvajanje brez kompromisov. Žametni namaz na osnovi ovsa brez glutena, z delikatnim okusom slane karamele je kot iz sanj…
Posebej oblikovan za osebe s preobčutljivostmi in alergijami - ne vsebuje glutena, mlečnih izdelkov, oreščkov in soje.