Polnozrnati riževi peresniki so narejeni iz visokokakovostne ekološke riževe moke. Kot nalašč so za hiter obrok, saj so pripravljeni v trenutku! Odlično se podajo k paradižnikovi ali pesto omaki.
Sojina moka ne vsebuje glutena, z njeno pomočjo pa lahko pripravimo odličen jajčni nadomestek. Sojino moko preprosto zmešamo z vodo in tako pripravljeno mešanico v receptu uporabimo namesto jajc. Ena jedilna žlica sojine moke, zmešana z dvema žlicama vode, nadomesti eno jajce. Na tak način lahko pripravite različne brezjajčne in veganske jedi.
Brezglutenski kosmiči Bauck Hof za hrustljav zajtrk. Kosmiči s sadjem in ekološke pridelave.
Mešanica za hitro pripravo brezglutenskega kruha s semeni. Uporabljamo jo lahko tako pri klasični peki kruha, kot tudi pri pripravi z aparatom za peko krha.
Krompirjeva moka ne vsebuje glutena in prihaja iz nadzorovane ekološke pridelave. Uporabimo jo lahko namesto gostila ter z njo zgostimo omake in ostale jedi. Pri peki kruha, tort ali pit lahko nekaj moke (največ polovico) nadomestimo s krompirjevo moko, zaradi česar bo testo še posebej rahlo. Za zgoščevanje jedi krompirjevo moko razmešamo v hladni vodi, dodamo jedi in pokuhamo.
Brezglutenski ovseni kosmiči so obogateni s koščki čokolade in so kot nalašč za dober začetek dneva. Dodatno jih lahko popestrite s koščki sadja ali oreški. Vse sestavine prihajajo iz skrbno nadzorovane ekološke pridelave.
Kostanjeva moka ne vsebuje glutena in je zato primerna tudi za posameznike s celiakijo. Dodamo jo lahko mešanici ostalih mok ter jo tako uporabimo za peko kruha, peciva in piškotov. Z njeno pomočjo lahko pripravimo tudi odlične kostanjeve palačinke, njoke ali kostanjevo torto. Njen sladek okus bo popestril vaše sladke jedi, še posebej pa se ujame s čokolado, medom in lešniki.
Kokosova krema je gostejša različica kokosovega mleka. Pridobljena je s stiskanjem svežega organskega kokosovega mesa. Ta tropska sestavina je popolna brezmlečna alternativa smetani in se lahko uporablja v sladkih in slanih orientalskih, indijskih, karibskih in drugih eksotičnih jedeh.
Deviško kokosovo olje iz kontrolirane ekološke pridelave je visokokvalitetno olje pridobljeno po postopku hladnega stiskanja. V kulinariki se uporablja za kuhanje, pečenje, v sladicah, ali kot alternativa maslu. Primerno je tudi za nego kože.
Z dodatkom odlične vanilje, gurmanski puding Byodo ponuja najboljši organski užitek. Pripravljenega po receptu lahko ponudimo s sadnimi omakami ali čokoladnimi kreacijami in tako ustvarimo okusno sladico. Uporabimo ga lahko tudi za vaniljevo omako ali kremo za torto. Poleg mleka lahko puding pripravimo še z riževim ali sojinim napitkom.