Zlato rjav prepečenec brez glutena se odlično obnese kot prigrizek med glavnimi obroki. Popestrite ga lahko z različnimi slanimi in sladkimi namazi ter ga obložite s koščki zelenjave ali sadja za še boljšo izkušnjo.
Fokača brez glutena, pripravljena na mediteranski način. Obložena z vašimi najljubšimi sestavinami je odlična kot prigrizek. S svojo preprosto pripravo in nepogrešljivim okusom rožmarina bo tradicionalni italijanski kruh v vaš jedilnik vnesel kanček raznolikosti in svežine.
Jušni obročki Anellini so brez glutena in nadvse zabavne oblike, ki bodo vzbudile zanimanje vsakega otroka. Dodajte jih enolončnicam in drugim zelenjavnim juham ter s tem poskrbite za bogat okus v katerem bodo uživali prav vsi - mali in veliki otroci.
S pomočjo Schär brezglutenskih krušnih drobtin bodo meso, ribe in zelenjava odličnega okusa in privlačne zlato rjave barve. Vaša jedilna miza bo mamljivo zadišala po izbranih paniranih dobrotah.
Osnova za pico je že pripravljena da jo obložite z vašimi najljubšimi sestavinami. Po le 15 minutah pečenja boste lahko uživali v odlični pici brez glutena po lastnem okusu. Pričarajte si klasičen italijanski obrok kar doma!
Zlati kosmiči iz popečene koruze in obogateni z vitamini predstavljajo odličen zajtrk. Preprosto jim dolijte mleko ali kakšen drug nemlečni napitek ter si zagotovite energijo za uspešen začetek dneva.
Mešanica Mix it Rustico je odlična za pripravo temnega kruha, bogatega z vlakninami. Pripravljena je iz ajdove moke in lanenih semen ter ne vsebuje hidrogeniranih maščob, barvil in konzervansov. Pripravite si polnovreden in zdrav kruh, ki bo ostal svež tudi naslednji dan.
Brezglutenski krekerji iz koruzne moke so odlični za grizljanje, kadarkoli to potrebujete. Hrustljave rezine so tanke, lahko prebavljive in nadvse okusne – idealen prigrizek med obroki!
Si želite sveže pečeno, hrustljavo Ciabatto? Schär polpečeno Ciabatto preprosto položite v pečico in po 10 minutah boste lahko uživali v okusnih kruhkih z mehko sredico in hrustljavo skorjico, ki se prilegajo vsakemu obroku.
Polpečena Ciabatta iz lanenih in sončničnih semen ter ajdove moke. Kislo testo, pripravljeno iz riževe moke, bo po nekaj minutah pečenja dobilo mehko sredico in hrustljavo skorjico. Rustikalna Ciabatta je kot nalašč za uravnoteženo prehrano, bogato z vlakninami.