S pomočjo Schär brezglutenskih krušnih drobtin bodo meso, ribe in zelenjava odličnega okusa in privlačne zlato rjave barve. Vaša jedilna miza bo mamljivo zadišala po izbranih paniranih dobrotah.
Italijanski savojski biskvit je priljubljen tako med otroci kot med odraslimi, saj je odličen za pomakanje v mleko ali kavo. Obnese se tudi pri pripravi slaščic - z njegovo pomočjo boste pripravili izvrsten tiramisu. Z izboljšano recepturo biskvita bodo doma pripravljene dobrote še boljše!
Klasični beli kruh brez glutena je lahke in puhaste strukture, ki vas bo preprosto navdušila. Mešanica prosene in kvinojine moke kruhu doda odličen okus, ki popestri prav vsak obrok.
Okusne napolitanke z lahko lešnikovo kremo so nepogrešljiv prigrizek v dobri družbi. Odlično se priležejo ob kavi, čaju ali kot posladek po kosilu. Hrustljava struktura se bo kar stopila v vaših ustih.
Biskvitne tortice s kakavovo glazuro za sladokusce vseh starosti. Rahel biskvit je polnjen s slastno mlečno kremo in oblit s kakavovim prelivom, ki naredi prigrizek še bolj popoln. Privoščite si brezskrben oddih s Pausa biskviti, ki ne vsebujejo glutena in umetnih barvil.
Napolitanke Schär so polnjene z odlično lešnikovo kremo in oblite z mlečno čokolado. So nepogrešljiv prigrizek in se odlično priležejo ob kavi, čaju ali kot posladek po kosilu. Ne vsebujejo glutena, pšenice, jajc in konzervansov.
Brezglutenski krekerji iz koruzne moke so odlični za grizljanje, kadarkoli to potrebujete. Hrustljave rezine so tanke, lahko prebavljive in nadvse okusne – idealen prigrizek med obroki!
Zlato rjav prepečenec brez glutena se odlično obnese kot prigrizek med glavnimi obroki. Popestrite ga lahko z različnimi slanimi in sladkimi namazi ter ga obložite s koščki zelenjave ali sadja za še boljšo izkušnjo.
Si želite sveže pečeno, hrustljavo Ciabatto? Schär polpečeno Ciabatto preprosto položite v pečico in po 10 minutah boste lahko uživali v okusnih kruhkih z mehko sredico in hrustljavo skorjico, ki se prilegajo vsakemu obroku.
Polpečena Ciabatta iz lanenih in sončničnih semen ter ajdove moke. Kislo testo, pripravljeno iz riževe moke, bo po nekaj minutah pečenja dobilo mehko sredico in hrustljavo skorjico. Rustikalna Ciabatta je kot nalašč za uravnoteženo prehrano, bogato z vlakninami.