POKLIČITE NAS
01 562 21 60
0Item(s)

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.
Savojski biskvit

Savojski biskvit

brez DDV: 5,0229 € z DDV: 5,5001 €

(Na zalogi)

  • Izdelek je brez glutena.

Savojski biskvit

Neto količina: 200 g

Blagovna znamka: Schär

Hiter pregled

Italijanski savojski biskvit je priljubljen tako med otroci kot med odraslimi, saj je odličen za pomakanje v mleko ali kavo. Obnese se tudi pri pripravi slaščic - z njegovo pomočjo boste pripravili izvrsten tiramisu. Z izboljšano recepturo biskvita bodo doma pripravljene dobrote še boljše!

brez DDV: 5,0229 € z DDV: 5,5001 €

Dobavljivost: Dobavljivo takoj

Deli na Facebooku

Sveža jajca* 38%, sladkor, koruzni škrob, riževa moka, zgoščevalec: guar gumi; aroma. *Hlevska reja. Brez laktoze.

Povprečna hranilna vrednost na 100 g na 16,6 g = 1 biskvit
energijska vrednost  1.604 kJ (380 kcal) 266 kJ (63 kcal)
maščobe 7,0 g 1,2 g
         od tega nasičene maščobe 2,2 g 0,4 g
ogljikovi hidrati 70 g 12 g
         od tega sladkorji 32 g 5,3 g
prehranske vlaknine 1,1 g 0,2 g
beljakovine 8,6 g 1,4 g
sol 0,20 g
0,03 g

Recept za tiramisu (6 porcij)

Sestavine: 1 zavitek Schär biskvita Savoiardi, 200 g sira mascarpone, 3 jajčni rumenjaki, 3 jajčni beljaki, 4 jedilne žlice sladkorja, 2 jedilni žlici ruma, 250 ml kave, 1 jedilna žlica kakava v prahu.

Priprava: Jajčne rumenjake stepemo s sladkorjem ter jim dodamo mascarpone in rum. Jajčne beljake stepemo v trd sneg in jih previdno vmešamo v mešanico. Biskvit pomočimo v kavo toliko, da se sredica malo zmehča. Eno plast biskvita zložimo v stekleno ali keramično posodo ter ga prekrijemo s polovico pripravljene kreme. Po vrhu ponovno položimo eno plast biskvita in nato še zadnjo plast kreme. Posujemo s kakavom v prahu in postavimo v hladilnik za vsaj 6 ur.