Univerzalna mešanica Mix it! je rešitev za vsako priložnost. Uporabite jo pri peki kruha, slaščic, pekovskega peciva, pic, piškotov, pripravi testenin, paniranju in nešteto drugih receptih. S pomočjo Mix it! mešanice vam bo uspel vsak recept.
Rezani kruh Pan Multigrano je klasični beli kruh obogaten s sončničnimi, prosenimi in lanenimi semeni. Zaradi prenovljene recepture je še mehkejši in okusnejši. Rezine kruha lahko popečete in popestrite z namazi po vaši izbiri. Za okusen in uravnotežen obrok jih obložite še s koščki zelenjave.
Fokača brez glutena, pripravljena na mediteranski način. Obložena z vašimi najljubšimi sestavinami je odlična kot prigrizek. S svojo preprosto pripravo in nepogrešljivim okusom rožmarina bo tradicionalni italijanski kruh v vaš jedilnik vnesel kanček raznolikosti in svežine.
Si želite sveže pečeno, hrustljavo Ciabatto? Schär polpečeno Ciabatto preprosto položite v pečico in po 10 minutah boste lahko uživali v okusnih kruhkih z mehko sredico in hrustljavo skorjico, ki se prilegajo vsakemu obroku.
Krompirjevi njoki Schär so lahka in enostavna italijanska specialiteta v kateri bo uživala vsa družina. Odlično se podajo k različnim paradižnikovim omakam, smetanovim omakam ali pestu. Pripravite jih po lastnem okusu!
Okusne napolitanke z lahko lešnikovo kremo so nepogrešljiv prigrizek v dobri družbi. Odlično se priležejo ob kavi, čaju ali kot posladek po kosilu. Hrustljava struktura se bo kar stopila v vaših ustih.
Rezani kruh Pan Rustico, iz več vrst žit, je zaradi prenovljene recepture še mehkejši in okusnejši. Kislo testo iz riževe moke in z dodatkom lanenih semen ter prosenih kosmičev je bogato z beljakovinami in vlakninami. Rezine kruha popestrite z namazi po vaši izbiri in jih obložite s koščki zelenjave, za okusen in uravnotežen obrok.
Brezglutenski krekerji iz koruzne moke so odlični za grizljanje, kadarkoli to potrebujete. Hrustljave rezine so tanke, lahko prebavljive in nadvse okusne – idealen prigrizek med obroki!
Polpečena Ciabatta iz lanenih in sončničnih semen ter ajdove moke. Kislo testo, pripravljeno iz riževe moke, bo po nekaj minutah pečenja dobilo mehko sredico in hrustljavo skorjico. Rustikalna Ciabatta je kot nalašč za uravnoteženo prehrano, bogato z vlakninami.
Mešanica B je posebej razvita za pripravo vseh vrst kruha, pekovskega peciva, kvašenega testa ter sladkega peciva. Pripravite si pico, štručke in žemljice po lastnem okusu, kadarkoli si jih zaželite. Zahvaljujoč značilnostim mešanice B se bo vaše testo vedno dvignilo in čudovito speklo.