Piškoti Digestive so odličen vir zdravih vlaknin, ki so potrebne za dobro prebavo. Njihova hrustljava tekstura je oblita z okusno mlečno čokolado, zaradi katere so piškoti pravi posladek kadarkoli ga potrebujete. Privoščite si jih lahko kjerkoli, saj so priročno pakirani v manjše paketke, ki jih lahko vzamete s seboj na pot.
Polpečena Ciabatta iz lanenih in sončničnih semen ter ajdove moke. Kislo testo, pripravljeno iz riževe moke, bo po nekaj minutah pečenja dobilo mehko sredico in hrustljavo skorjico. Rustikalna Ciabatta je kot nalašč za uravnoteženo prehrano, bogato z vlakninami.
Univerzalna mešanica Mix it! je rešitev za vsako priložnost. Uporabite jo pri peki kruha, slaščic, pekovskega peciva, pic, piškotov, pripravi testenin, paniranju in nešteto drugih receptih. S pomočjo Mix it! mešanice vam bo uspel vsak recept.
Brezglutenski kruhki za hamburger iz riževe in prosene moke predstavljajo odličen vir vlaknin. Pripravite si sočen ameriški hamburger z govejo pleskavico ali pa izberite vegansko alternativo in kruhke obogatite z zelenjavnim polpetom, za hranljiv brezmesni obrok.
Mešanica B je posebej razvita za pripravo vseh vrst kruha, pekovskega peciva, kvašenega testa ter sladkega peciva. Pripravite si pico, štručke in žemljice po lastnem okusu, kadarkoli si jih zaželite. Zahvaljujoč značilnostim mešanice B se bo vaše testo vedno dvignilo in čudovito speklo.
Rezani kruh Pan Multigrano je klasični beli kruh obogaten s sončničnimi, prosenimi in lanenimi semeni. Zaradi prenovljene recepture je še mehkejši in okusnejši. Rezine kruha lahko popečete in popestrite z namazi po vaši izbiri. Za okusen in uravnotežen obrok jih obložite še s koščki zelenjave.
Fokača brez glutena, pripravljena na mediteranski način. Obložena z vašimi najljubšimi sestavinami je odlična kot prigrizek. S svojo preprosto pripravo in nepogrešljivim okusom rožmarina bo tradicionalni italijanski kruh v vaš jedilnik vnesel kanček raznolikosti in svežine.
Klasični beli kruh brez glutena je lahke in puhaste strukture, ki vas bo preprosto navdušila. Mešanica prosene in kvinojine moke kruhu doda odličen okus, ki popestri prav vsak obrok.
Rezani kruh Pan Rustico, iz več vrst žit, je zaradi prenovljene recepture še mehkejši in okusnejši. Kislo testo iz riževe moke in z dodatkom lanenih semen ter prosenih kosmičev je bogato z beljakovinami in vlakninami. Rezine kruha popestrite z namazi po vaši izbiri in jih obložite s koščki zelenjave, za okusen in uravnotežen obrok.
Jušni obročki Anellini so brez glutena in nadvse zabavne oblike, ki bodo vzbudile zanimanje vsakega otroka. Dodajte jih enolončnicam in drugim zelenjavnim juham ter s tem poskrbite za bogat okus v katerem bodo uživali prav vsi - mali in veliki otroci.