Rjavi sladkor, riževa moka, kakav v prahu (9%), krompirjev škrob, tapiokin škrob, koruzni škrob, stabilizatorja (guar gumi, metilceluloza), sol, sredstvi za vzhajanje (natrijev bikarbonat, kalcijev karbonat), regular kislosti: citronska kislina.
Izdelek je brez glutena, brez pšenice, brez mleka, brez jajc, brez kvasa in brez soje. Ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov in je primeren za vegane.
Povprečna hranilna vrednost | na 100 g |
energijska vrednost | 1.526 kJ (365 kcal) |
maščobe | 1,2 g |
od tega nasičene maščobe | 0,6 g |
ogljikovi hidrati | 85,1 g |
od tega sladkorji | 46,9 g |
prehranske vlaknine | 4,5 g |
beljakovine | 3,4 g |
sol | 0,4 g |
Ventilacijsko pečico ogrejte na 160 °C. Namastite kvadraten pekač velikosti 20 cm. Povsem stopite 100g margarine. V veliki posodi izdelek zmešajte s 4 jedilnimi žlicami vode. Prelijte zmes v pekač in zgladite vrh z žlico. Pecite med 15 in 20 minut, ali po občutku. Pustite hladiti v pekaču 5 do 10 minut preden odstranite iz pekača. Še toplo razrežite na kvadratke.