Sončnična semena iz ekološke pridelave lahko uporabljamo za različne jedi: kot dodatek testu za kruh, posujemo jih po solatah ali jih uživamo sama kot prigrizek. Sončnična semena imajo visoko vsebnost vlaknin in beljakovin.
Bela kvinoja je blažjega okusa in je bogata z beljakovinami. Gre za starodavno živilo, ki so ga pridelovali že Inki. Uporabljamo jo lahko za pripravo sladkih jedi, kot dodatek k müslijem, solati in ostali zelenjavi. Če jo zmeljemo v prah jo lahko dodamo drugim vrstam moke in pripravimo kruh.
V prevodu iz italijanščine "Penne" pomeni pero. Poševni rez in ravna rebra sta velika prednost, predvsem pri zajemanju omak. Testenine iz ekološke pridelave ne vsebujejo jajc. Pripravljene so iz visokokakovostnega italijanskega zdroba pšenice durum. Zaradi visoke vsebnosti glutena in počasnega sušenja se ne razkuhajo, ampak ohranijo čvrstost in teksturo.
Slasten rastlinski napitek Isola Bio je pripravljen iz italijanskega prosa, ki je ekološko pridelan. Še posebej primeren je za osebe občutljive na gluten, ki se ne želijo odpovedati sladkemu okusu po oreških. Privoščite si ga kot napitek ali ga uporabite za pripravo zajtrka, brezglutenskih jedi in ostalih receptov.
100% kokosova voda Koh Coconut je pripravljena iz svežih kokosovih orehov, ki rastejo na otokih južne Tajske. Njena pridelava poteka po tradicionalnih tajskih načelih in sledi smernicam ekološkega načina kmetovanja. Je povsem naravna ter ne vsebuje aditivov, dodatnega sladkorja, maščob, konzervansov, umetnih barvil in umetnih arom. Kokosova voda je popoln napitek po fizični aktivnosti, saj učinkuje kot naravni izotonik. Nadomesti izgubljeno telesno tekočino ter elektrolite, poleg tega pa krepi imunski sistem in metabolizem.
Kokosovo mleko Koh Coconut je pripravljeno iz sveže kokosove vode in kokosove kreme ter je obogateno z vitamino D3. Njegova pridelava poteka po tradicionalnih tajskih načelih in sledi smernicam ekološkega načina kmetovanja. Ker ne vsebuje živalskega mleka je primerno tudi za ljudi z laktozno intoleranco. Kokosovo mleko lahko uživamo samostojno ali pa ga uporabljamo za kuhanje ter kot dodatek h kavi, kosmičem in smoothijem.
Balzamični kis granatnega jabolka Kotányi iz ekološke pridelave se odlično ujema z orehovim in oljčnim oljem ter se lepo poda različnim vrstam solate. Lepo dopolni tudi okus sadja, palačink, sladoleda in jedi iz sladke skute. Če ga zmešamo s sladko smetano lahko ustvarimo presenetljivo dobro sadno pomako. Lahko ga razredčimo z mineralno vodo in si pripravimo osvežilno pijačo.