Riževa moka je nepogrešljiva v brezglutenski kuhinji. Primerna je za peko tort, peciva, kolačev in še veliko več. Riževa moka znamke Bauckhof nosi certifikat Demeter, ki označuje pridelke in izdelke, pridelane po načelih biodinamike in strogih smernicah pri njihovi pridelavi in predelavi.
Pirin zdrob je primeren za pripravo kaš, juh, omak, enolončnic in sladic. Pirin zdrob znamke Bauckhof nosi certifikat Demeter, ki označuje pridelke in izdelke, pridelane po načelih biodinamike in strogih smernicah pri njihovi pridelavi in predelavi.
Koruzna moka je v kuhinji vsestransko uporabna - za peko kruha, peciva, sladic, za pripravo mlečnih jedi, tortilj in paniranje. Koruzna moka znamke Bauckhof nosi certifikat Demeter, ki označuje pridelke in izdelke, pridelane po načelih biodinamike in strogih smernicah pri njihovi pridelavi in predelavi.