Linija kremnih namazov L’albero del Bio iz Gandole združuje naravne sestavine s slastnimi okusi. Kremni namazi so pripravljeni iz ekološko pridelanih sestavin ter ne vsebujejo glutena in palmovega olja. Namaz je bogat z lešniki, ki poskrbijo za čudovito kremno teksturo ter poln okus. Brez slabe vesti si ga lahko privoščijo tudi vegani.
Linija kremnih namazov L’albero del Bio iz Gandole združuje naravne sestavine s slastnimi okusi. Kremni namazi so pripravljeni iz ekološko pridelanih sestavin ter ne vsebujejo glutena in palmovega olja. Namaz iz bele čokolade vsebuje velik delež kremnega mleka, hkrati pa je bogat z lešniki, ki poskrbijo za čudovito teksturo ter poln okus.
Linija kremnih namazov L’albero del Bio iz Gandole združuje naravne sestavine s slastnimi okusi. Kremni namazi so pripravljeni iz ekološko pridelanih sestavin ter ne vsebujejo glutena in palmovega olja. Namaz iz temne čokolade vsebuje velik delež kakava in je obogaten z lešniki, ki poskrbijo za čudovito kremno teksturo ter poln okus. Brez slabe vesti si ga lahko privoščijo tudi vegani.
Slasten rastlinski napitek Isola Bio je pripravljen iz italijanskega prosa, ki je ekološko pridelan. Še posebej primeren je za osebe občutljive na gluten, ki se ne želijo odpovedati sladkemu okusu po oreških. Privoščite si ga kot napitek ali ga uporabite za pripravo zajtrka, brezglutenskih jedi in ostalih receptov.
Jabolčni kis prihaja iz družinske kmetije Simonič, kjer ga pridobivajo po naravnem postopku iz izbranih sort kmečkih jabolk. Jabolčni kis ima tako tudi številne dietetične in zdravilne lastnosti.
Balzamični kis granatnega jabolka Kotányi iz ekološke pridelave se odlično ujema z orehovim in oljčnim oljem ter se lepo poda različnim vrstam solate. Lepo dopolni tudi okus sadja, palačink, sladoleda in jedi iz sladke skute. Če ga zmešamo s sladko smetano lahko ustvarimo presenetljivo dobro sadno pomako. Lahko ga razredčimo z mineralno vodo in si pripravimo osvežilno pijačo.
Koruzne testenine v obliki širokih rezancev Le Asolane so prava italijanska specialiteta. Še posebej so primerne za osebe občutljive na gluten, saj so pripravljene iz ekološko pridelane koruze najboljše kakovosti. Predstavljajo bogat vir vlaknin in tako pripomorejo k raznoliki in uravnoteženi prehrani.
Koruzni jušni rezanci Le Asolane so prava italijanska specialiteta. Še posebej so primerne za osebe občutljive na gluten, saj so pripravljene iz ekološko pridelane koruze najboljše kakovosti. Dodajte jih v juhe ali enolončnice ter uživajte v njihovi izvrstnosti.
S pomočjo želatine v lističih Lecker's lahko enostavno pripravimo različne torte, kreme in želeje. Pripravljena je iz čistega kolagenskega proteina ekološke pridelave. Prispeva k zdravju kosti in sklepov, poleg tega pa krepi lase, nohte in kožo. 12 lističev želatine zadostuje za 1 liter pripravljene tekočine. Če kremo pripravljamo z jajčnim rumenjakom zadostuje že 8 lističev. Želatino lahko raztopimo v topli vodi ali v mikrovalovni pečici na srednji temperaturi.
Riževi vaflji Lima so zahvaljujoč polnozrnatim zrnom riža zelo hranljivi. Imajo nizko vsebnost nasičenih maščob in sladkorjev, poleg tega pa ne vsebujejo glutena in so iz ekološke pridelave. Vaflji ne vsebujejo dodatne soli. Uživate jih lahko samostojno ali pa nanje namažete poljuben namaz, kot na kos kruha. Pokusite jih tako s sladkimi kot slanimi namazi.