POKLIČITE NAS
01 562 21 60
0Item(s)

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

Izdelki

   

Izdelki 41 do 50 od 112 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  1. Izdelek je veganski, biološki/ekološki in brez glutena.
    Kremni namaz z lešniki Kremni namaz z lešniki

    Kremni namaz z lešniki

    Linija kremnih namazov L’albero del Bio iz Gandole združuje naravne sestavine s slastnimi okusi. Kremni namazi so pripravljeni iz ekološko pridelanih sestavin ter ne vsebujejo glutena in palmovega olja. Namaz je bogat z lešniki, ki poskrbijo za čudovito kremno teksturo ter poln okus. Brez slabe vesti si ga lahko privoščijo tudi vegani.

    brez DDV: 2,4658 € z DDV: 2,7001 €
  2. Izdelek je biološki/ekološki in brez glutena.
    Kremni namaz iz bele čokolade, z lešniki Kremni namaz iz bele čokolade, z lešniki

    Kremni namaz iz bele čokolade, z lešniki

    Linija kremnih namazov L’albero del Bio iz Gandole združuje naravne sestavine s slastnimi okusi. Kremni namazi so pripravljeni iz ekološko pridelanih sestavin ter ne vsebujejo glutena in palmovega olja. Namaz iz bele čokolade vsebuje velik delež kremnega mleka, hkrati pa je bogat z lešniki, ki poskrbijo za čudovito teksturo ter poln okus.

    brez DDV: 2,4658 € z DDV: 2,7001 €
  3. Izdelek je veganski, biološki/ekološki in brez glutena.
    Kremni namaz iz temne čokolade Kremni namaz iz temne čokolade

    Kremni namaz iz temne čokolade

    Linija kremnih namazov L’albero del Bio iz Gandole združuje naravne sestavine s slastnimi okusi. Kremni namazi so pripravljeni iz ekološko pridelanih sestavin ter ne vsebujejo glutena in palmovega olja. Namaz iz temne čokolade vsebuje velik delež kakava in je obogaten z lešniki, ki poskrbijo za čudovito kremno teksturo ter poln okus. Brez slabe vesti si ga lahko privoščijo tudi vegani.

    brez DDV: 2,3745 € z DDV: 2,6001 €
  4. Izdelek je biološki/ekološki in brez glutena.
    Proseni napitek Proseni napitek

    Proseni napitek

    Slasten rastlinski napitek Isola Bio je pripravljen iz italijanskega prosa, ki je ekološko pridelan. Še posebej primeren je za osebe občutljive na gluten, ki se ne želijo odpovedati sladkemu okusu po oreških. Privoščite si ga kot napitek ali ga uporabite za pripravo zajtrka, brezglutenskih jedi in ostalih receptov.

    brez DDV: 3,8357 € z DDV: 4,2001 €
  5. Izdelek je biološki/ekološki in brez glutena.
    Jabolčni kis Jabolčni kis

    Jabolčni kis

    Jabolčni kis prihaja iz družinske kmetije Simonič, kjer ga pridobivajo po naravnem postopku iz izbranih sort kmečkih jabolk. Jabolčni kis ima tako tudi številne dietetične in zdravilne lastnosti.

    brez DDV: 2,7306 € z DDV: 2,99 €
  6. Izdelek je biološki/ekološki in brez glutena.
    Balzamični kis z dodanim zgoščenim moštom granatnega jabolka Balzamični kis z dodanim zgoščenim moštom granatnega jabolka

    Balzamični kis z dodanim zgoščenim moštom granatnega jabolka

    Balzamični kis granatnega jabolka Kotányi iz ekološke pridelave se odlično ujema z orehovim in oljčnim oljem ter se lepo poda različnim vrstam solate. Lepo dopolni tudi okus sadja, palačink, sladoleda in jedi iz sladke skute. Če ga zmešamo s sladko smetano lahko ustvarimo presenetljivo dobro sadno pomako. Lahko ga razredčimo z mineralno vodo in si pripravimo osvežilno pijačo.

    brez DDV: 10,2192 € z DDV: 11,19 €
  7. Izdelek je biološki/ekološki in brez glutena.
    Koruzne testenine, rezanci Tagliatelle Koruzne testenine, rezanci Tagliatelle

    Koruzne testenine, rezanci Tagliatelle

    Koruzne testenine v obliki širokih rezancev Le Asolane so prava italijanska specialiteta. Še posebej so primerne za osebe občutljive na gluten, saj so pripravljene iz ekološko pridelane koruze najboljše kakovosti. Predstavljajo bogat vir vlaknin in tako pripomorejo k raznoliki in uravnoteženi prehrani.

    brez DDV: 3,7443 € z DDV: 4,10 €
  8. Izdelek je biološki/ekološki in brez glutena.
    Koruzne jušne testenine, rezanci Capellini Koruzne jušne testenine, rezanci Capellini

    Koruzne jušne testenine, rezanci Capellini

    Koruzni jušni rezanci Le Asolane so prava italijanska specialiteta. Še posebej so primerne za osebe občutljive na gluten, saj so pripravljene iz ekološko pridelane koruze najboljše kakovosti. Dodajte jih v juhe ali enolončnice ter uživajte v njihovi izvrstnosti.

    brez DDV: 3,7443 € z DDV: 4,10 €
  9. Izdelek je biološki/ekološki in brez glutena.
    Želatina v lističih Želatina v lističih

    Želatina v lističih

    S pomočjo želatine v lističih Lecker's lahko enostavno pripravimo različne torte, kreme in želeje. Pripravljena je iz čistega kolagenskega proteina ekološke pridelave. Prispeva k zdravju kosti in sklepov, poleg tega pa krepi lase, nohte in kožo. 12 lističev želatine zadostuje za 1 liter pripravljene tekočine. Če kremo pripravljamo z jajčnim rumenjakom zadostuje že 8 lističev. Želatino lahko raztopimo v topli vodi ali v mikrovalovni pečici na srednji temperaturi.

    brez DDV: 2,0091 € z DDV: 2,4511 €
  10. Izdelek je veganski, biološki/ekološki in brez glutena.
    Riževi vaflji, brez dodane soli Riževi vaflji, brez dodane soli

    Riževi vaflji, brez dodane soli

    Riževi vaflji Lima so zahvaljujoč polnozrnatim zrnom riža zelo hranljivi. Imajo nizko vsebnost nasičenih maščob in sladkorjev, poleg tega pa ne vsebujejo glutena in so iz ekološke pridelave. Vaflji ne vsebujejo dodatne soli. Uživate jih lahko samostojno ali pa nanje namažete poljuben namaz, kot na kos kruha. Pokusite jih tako s sladkimi kot slanimi namazi.  

    brez DDV: 1,0959 € z DDV: 1,20 €

   

Izdelki 41 do 50 od 112 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7