Veganski namaz iz ekološko pridelanih sestavin je narejen posebej za otroke. Pripravljen je iz paradižnikove mezge in sončničnih semen, ki so kremasto zmleta in obogatena z začimbami. Ne vsebuje glutena, kvasa in dodatnih sladkorjev.
Veganski namaz iz ekološko pridelanih sestavin. Sončnična semena so kremasto zmleta in obogatena z začimbami, hren pa namazu doda čudovit okus. Odličen kot namaz za kruh, priloga narezkom, skuti, jogurtu, uporabite ga lahko tudi kot nadev ali za pripravo polivk. Ne vsebuje laktoze, mlečnih beljakovin, kvasa, glutena in holesterola.
Veganski namaz iz ekološko pridelanih sestavin. Pripravljen je iz drobnjaka in kremasto zmletih sončničnih semen, ki so obogatena z začimbami. Namazu lahko dodamo navadni jogurt ter na ta način pripravimo okusno pomako ali preliv. Ne vsebuje glutena, kvasa in dodatnih sladkorjev.
Veganski namaz iz ekološko pridelanih sestavin. Pripravljen je iz drobnjaka in kremasto zmletih sončničnih semen, ki so obogatena z začimbami. Namazu lahko dodamo navadni jogurt ter na ta način pripravimo okusno pomako ali preliv. Ne vsebuje glutena, kvasa in dodatnih sladkorjev.
Pecilni prašek iz vinskega kamna se uporablja kot nadomestilo običajnemu pecilnemu prašku, poleg tega pa ne vsebuje glutena in je ekološko pridelan. Vinski kamen deluje kot vzhajajoče sredstvo, ki biskvit naredi rahel in okusen. Na vsakih 500 g moke dodajte 20 g pecilnega praška iz vinskega kamna ter dobro premešajte.
Polnozrnat rižev zdrob iz Werza prihaja iz ekološke pridelave ter je primeren za pripravo slastnih juh in prilog. Pripravite si torto, cmoke, narastek ali zgolj preprost a odličen zdrobov puding. Ker rižev zdrob ne vsebuje glutena je še posebej primeren za osebe, ki trpijo za celiakijo.
Polnozrnati riževi napihnjenci iz Werza so odličen brezglutenski dodatek k vašim najljubšim kosmičem ali jogurtu. Riževi napihnjenci niso slajeni, tako lahko sami določate sladkobo vašega obroka. Za zdrav začetek dneva!
Polnozrnata moka iz Werza je pripravljena iz kar štirih žit – riža, koruze, prosa in ajde, poleg tega pa je ekološko pridelana. Žita so sveže zmleta tik pred pakiranjem. Primerna je za pripravo raznovrstnih pekovskih izdelkov brez glutena. Pripravite okusne tortice, kruh, štručke ali osnovo za pico. Ekološko pridelano polnozrnato moko lahko uporabimo tudi z aparatom za pripravo kruha.
Ajdov zdrob iz Werza predstavlja odlično popestritev vaše vsakdanje prehrane. Ajdov zdrob ne vsebuje glutena ter je bogat vir mineralov in beljakovin. Pripravite ga lahko z mlekom ali mleku podobno alternativo, kot je sojin, proseni in rižev napitek. Ajdov zdrob lahko uporabite za pripravo juh, testa, cmokov, pudingov ter drugih okusnih zdrobovih jedi.
Prepečenec iz Werza je pripravljen kar iz štirih žit – riža, koruze, prosa in ajde. Izbrana žita združena v hrustljavih kruhkih predstavljajo odličen brezglutenski prigrizek tako mlajšim, kot tudi starejšim.