Naravni rižev napitek Vitariz je pripravljen na povsem rastlinski osnovi in je kot tak idealen za vse, ki iščejo hranljiv in uravnotežen napitek. Lahko ga ogrejemo ali ga uživamo kar hladnega. V primerjavi z drugimi rastlinskimi napitki ima bolj tekočo strukturo, poleg tega pa ga zaznamuje nežen okus, ki je še posebej primeren za pripravo smoothijev in izboljšanje ostalih receptov. Ne vsebuje glutena in je odličen v prehrani veganov ter vegetarijancev.
Ovseni napitek Primavena je odlična alternativa živalskemu mleku. Ima nizko vsebnost maščob in je primeren za vse, ki sledijo zdravemu in uravnoteženemu načinu prehranjevanja. Napitek je bogat z beljakovinami, vlakninami, vitamini in minerali. Okusen je tako topel kot hladen ter se odlično obnese pri pripravi sladkih in slanih jedi. Kozarec ovsenega napitka zaužijte že ob zajtrku, za dan poln energije.
Špageti so pripravljeni iz ekološke riževe in koruzne moke ter so odličnega okusa. Pripravite si okusne testenine v le nekaj minutah in jih popestrite s paradižnikovo ali pesto omako.
Polnozrnati riževi peresniki so narejeni iz visokokakovostne ekološke riževe moke. Kot nalašč so za hiter obrok, saj so pripravljeni v trenutku! Odlično se podajo k paradižnikovi ali pesto omaki.
Polnozrnata polenta Pronta predstavlja hiter obrok v le 2 minutah. Z dodano popečeno zelenjavo ali jurčki lahko ustvarite pristno italijansko jed. Kuhano polento lahko prav tako oblikujete v kroglice, polpete ali palčke in jih popečete na olivnem olju dokler niso zlato rjavi in hrustljavi.
Polnozrnati riževi svedri so narejeni iz visokokakovostne ekološke riževe moke. Kot nalašč so za hiter obrok, saj so pripravljeni v trenutku! Odlično se podajo k paradižnikovi ali pesto omaki.
Mešanica za hitro pripravo brezglutenskega kruha s semeni. Uporabljamo jo lahko tako pri klasični peki kruha, kot tudi pri pripravi z aparatom za peko krha.
Koruzno gostilo preverjeno ne vsebuje glutena in prihaja iz nadzorovane ekološke pridelave. Uporabimo ga lahko za zgostitev različnih jedi, kot so juhe, omake, sladice ali pudingi. Koruzno gostilo dodamo v hladno tekočino, primešamo jedi in pokuhamo.
Kostanjeva moka ne vsebuje glutena in je zato primerna tudi za posameznike s celiakijo. Dodamo jo lahko mešanici ostalih mok ter jo tako uporabimo za peko kruha, peciva in piškotov. Z njeno pomočjo lahko pripravimo tudi odlične kostanjeve palačinke, njoke ali kostanjevo torto. Njen sladek okus bo popestril vaše sladke jedi, še posebej pa se ujame s čokolado, medom in lešniki.