Kokosova krema je gostejša različica kokosovega mleka. Pridobljena je s stiskanjem svežega organskega kokosovega mesa. Ta tropska sestavina je popolna brezmlečna alternativa smetani in se lahko uporablja v sladkih in slanih orientalskih, indijskih, karibskih in drugih eksotičnih jedeh.
Zmes za pripravo sanjskega čokoladnega sladoleda v samo 3 minutah, s pravim kakavom in hrustljavimi koščki čokolade za še bolj čokoladen okus. Mešanica ne vsebuje dodatnih maščob ali umetnih okusov. Vsebino vrečke preprosto zmešamo s sojinim napitkom in smetano, postavimo v zamrzovalnik in sladoled je pripravljen - brez uporabe aparata za sladoled.
Z dodatkom odlične vanilje, gurmanski puding Byodo ponuja najboljši organski užitek. Pripravljenega po receptu lahko ponudimo s sadnimi omakami ali čokoladnimi kreacijami in tako ustvarimo okusno sladico. Uporabimo ga lahko tudi za vaniljevo omako ali kremo za torto. Poleg mleka lahko puding pripravimo še z riževim ali sojinim napitkom.
Presna "criollo" kakavova zrna iz Peruja so tamkaj domača, posebej dragocena sorta. za Inke je bil kakavovec svet, kakavova zrna pa so zaradi visoke hranilne vrednosti in številnih zdravilnih učinkovin veljala za hrano bogov. Cacao XP je pripravljen brez pregrevanja, obsevanja, in brez kakršnihkoli dodatkov. Je skrbno nadzorovan vse od polja do končnega izdelka. Zaradi posebnega postopka obdelave je bogat s hranili in polnega okusa. Cacao XP kakav v prahu je pripravljen iz zrn sorte "criollo", ki so naravno bogata z beljakovinami in balastnimi snovmi. Uporabimo ga lahko v svojih najljubših jedeh ali ga pripravimo kot napitek.
Okroglozrnati beli riž prihaja iz ekološke pridelave. Zaradi okroglih zrn se riž lažje razkuha in je zato še posebej primeren za pripravo rižot, narastkov, sladic in mlečnega riža.
Ta organski jabolčni sok nudi čisti užitek s 100 % sadnim sokom, saj vsebuje samo sok sveže obranih in aromatičnih jabolk.
Ta aromatičen riž z oreščki ostane rahel in zrnat, ko je kuhan. Uživajte v dolgozrnatem polnozrnatem rižu Dennree kot prilogi k mesnim, ribjim in zelenjavnim jedem.
Dennree soljeni koruzni vaflji so narejeni iz organske zlatorumene koruze in obogateni s soljo. Zahvaljujoč nežnemu proizvodnemu procesu so koruzni vaflji čudovito hrustljavi z značilnim popečenim okusom. Hrustljave rezine so idealne za grizljanje med obroki, pikantno obloženi pa predstavljajo okusen prigrizek.
Agavin sirup je naravno sladilo, pridobljeno iz listov divjih mehiških agav. Uporabimo ga lahko za slajenje hladnih in toplih pijač in živil ter za slajenje desertov, tort in sladoleda. Idealen je tudi za peko, saj zadržuje vlago. Ker je slajši od sladkorja, ga lahko uporabimo v manjših količinah ter tako zmanjšamo količino sladkorja v vsakodnevni prehrani.
Dennree surovi trsni sladkor iz izbranega, ekološko pridelanega, sladkornega trsa. Sladkorni trs je najprej sveže iztisnjen, njegov sok pa nato očiščen in zgoščen. Z dodajanjem majhnih, nerafiniranih sladkornih kristalov v sladkorni sirup se prične proces kristalizacije. Zatem so kristali sladkorja ločeni od matičnega sirupa in posušeni. Surovi trsni sladkor je primeren za sladkanje slaščic in pijač.