Preproste sestavine, kot so 100-odstotni avstralski rjavi riž in paradižnik, omogočajo da je hrustljavi kruhek tako dobrega okusa. Brez glutena. 98 % brez maščob. 57 kalorij na porcijo. Brez dodanega sladkorja.
Predlog za serviranje: obložite ga s hummusom, rezinami avokada, semeni črne kumine in kapljicami ekstra deviškega oljčnega olja. Prelomite ga in pomakajte v omako iz pečene rdeče pese.
Preproste sestavine, kot so 100-odstotni avstralski riž, okusno korenje in na soncu zorjena koruza, omogočajo da je hrustljavi kruhek tako dobrega okusa. Brez glutena. 98 % brez maščob. 56 kalorij na porcijo. Brez dodanega sladkorja.
Predlog za serviranje: obložite ga s kozjim sirom, rezinami kumare in kalčki lucerne. Prelomite ga in pomakajte v hummus.
Koruzne testenine Sam Mills v obliki polžkov so pripravljene izključno iz koruze, v pogojih brez prisotnosti glutena. Postrezite jih z vašo najljubšo omako in uživajte v njihovem polnem okusu.
Rigatoni so testenine v obliki cevi, podobne peresnikom, vendar večje s kvadratnimi konci. Beseda izhaja iz italijanskega 'Rigato', kar pomeni 'grebenasto' in je povezana s kuhinjo južne in srednje Italije. Rigatoni so posebno priljubljena oblika testenin na jugu Italije, zlasti na Siciliji. Rigatoni se lahko uporablja v številnih različnih receptih in je še posebej dobra izbira za testenine in omake na osnovi sira ali krhke omake.
Peresniki so po vsem svetu priljubljeni zaradi svoje vsestranskosti. Izumljeni so bili v Liguriji v severozahodni Italiji, ime pa so dobili zaradi svoje oblike, ki spominja na pero ali »penne« v italijanščini. Cevasta, poševno prirezana obliko se zgleduje po peresu staromodnega pisala – peresnika. Peresnike lahko uporabite v številnih različnih receptih in so še posebej dobra izbira za pečene testenine. Dobro se obnesejo v pečici in je zalogaj popolne velikosti. Izdelek je brez glutena, brez pšenice, brez mleka, brez jajc, brez kvasa in brez soje. Ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov in je primeren za vegane.
Svedri so nastali v osrednjem delu južne Italije, ime pa so dobili po »fuso«, vretenu za navijanje preje. Svedri so spiralno naviti okoli svoje osi v elegantno obliko, ki ujame vsako vrsto omake. Izdelek je brez glutena, brez pšenice, brez mleka, brez jajc, brez kvasa in brez soje. Ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov in je primeren za vegane.
Riževi in proseni kosmiči z gozdnimi sadeži predstavljajo bogat in hranljiv zajtrk, saj vsebujejo kar 77% polnovrednih žit in 14% stročnic, ki so polne beljakovin. Kosmiči so obogateni z naravnimi gozdnimi sadeži. Primerno za vegane.
Mešanica za pripravo okusne čokoladne torte, iz naravnih sestavin. Sočna torta je pripravljena hitro in enostavno zato bo zagotovo postala stalnica v vašem domu. Izdelek nosi oznako Tummy Friendly, kar pomeni, da ne povzroča napihnjenosti in je lahko prebavljiv. Izdelki s to oznako ne vsebujejo glutena, fruktoze, čebule, česna in grahove moke. Primerno za vegane.
Kakovostne testenine iz riža in koruze z mešanico zelenjave, zagotavljajo okus, vsestranskost in raznoliko prehrano, ki spodbuja dobro počutje. Testenine v obliki živali s kmetije so še posebej zabavne za otroke. Primerno za vegane.
Mešanica za pripravo odličnih brownie kolačkov s čokolado, ki predstavljajo okusen posladek za vso družino. Kolački so pripravljeni hitro in enostavno. Servirate jih lahko v času sladice ali kadarkoli se želite preprosto razvajati. Primerno za vegane.