Sojina moka ne vsebuje glutena, z njeno pomočjo pa lahko pripravimo odličen jajčni nadomestek. Sojino moko preprosto zmešamo z vodo in tako pripravljeno mešanico v receptu uporabimo namesto jajc. Ena jedilna žlica sojine moke, zmešana z dvema žlicama vode, nadomesti eno jajce. Na tak način lahko pripravite različne brezjajčne in veganske jedi.
Mešanica za hitro pripravo brezglutenskega kruha s semeni. Uporabljamo jo lahko tako pri klasični peki kruha, kot tudi pri pripravi z aparatom za peko krha.
Kostanjeva moka ne vsebuje glutena in je zato primerna tudi za posameznike s celiakijo. Dodamo jo lahko mešanici ostalih mok ter jo tako uporabimo za peko kruha, peciva in piškotov. Z njeno pomočjo lahko pripravimo tudi odlične kostanjeve palačinke, njoke ali kostanjevo torto. Njen sladek okus bo popestril vaše sladke jedi, še posebej pa se ujame s čokolado, medom in lešniki.
Jagodna marmelada Bebé ne vsebuje dodatnih sladkorjev. S posebej izbranimi sadeži in sladili je ravno tako sladka kot običajne marmelade, hkrati pa je toliko bolj zdrava. Še posebej je primerna za osebe, ki želijo omejiti količino sladkorja v svoji prehrani. Postrezite jo ob zajtrku in uživajte v njenem polnem sadnem okusu.
Deviško kokosovo olje iz kontrolirane ekološke pridelave je visokokvalitetno olje pridobljeno po postopku hladnega stiskanja. V kulinariki se uporablja za kuhanje, pečenje, v sladicah, ali kot alternativa maslu. Primerno je tudi za nego kože.
Svedri so nastali v osrednjem delu južne Italije, ime pa so dobili po »fuso«, vretenu za navijanje preje. Svedri so spiralno naviti okoli svoje osi v elegantno obliko, ki ujame vsako vrsto omake. Izdelek je brez glutena, brez pšenice, brez jajc, brez oreškov*, brez mleka in soje. Brez barvil, arom in konzervansov.
* Proizvedeno v tovarni brez arašidov in oreškov, kjer se končni izdelek testira na odsotnost arašidov, indijskih oreškov, orehov in pistacije.
Tanki jušni rezanci Byodo so priljubljen dodatek k juham. Svetle testenine iz ekološke pridelave ne vsebujejo jajc. Pripravljene so iz visokokakovostnega italijanskega zdroba pšenice durum. Zaradi visoke vsebnosti glutena in počasnega sušenja se ne razkuhajo, ampak ohranijo čvrstost in teksturo.
Špageti so tako rekoč sinonim za italijanske testenine. Beseda "spago" iz italijanščine pomeni "vrvica", "čipka" ali "majhna vrv".
Svetle testenine Byodo v obliki tesno zavitih svedrov so priljubljene predvsem med ljubitelji omak, saj se ta lepo vpije. Testenine iz ekološke pridelave ne vsebujejo jajc. Pripravljene so iz visokokakovostnega italijanskega zdroba pšenice durum. Zaradi visoke vsebnosti glutena in počasnega sušenja se ne razkuhajo, ampak ohranijo čvrstost in teksturo.