Medeni butik Voglar pri pridelavi medu stremi k čebelam čim bolj prijazni reji. Zagotavljajo najvišji standard kvalitete medu, ki jo izražajo njegova barva, vonj in okus. Med ne vsebuje ostankov pesticidov ali cvetnega prahu gensko spremenjenih rastlin. Privoščite si ga za zdrav zajtrk ali ga uporabite za vse vrste jedi, pijač in peko. Odličen je tudi na žlico.
Eritritol je naravno sladilo v obliki drobnih kristalov, ki je pridobljeno z naravnim postopkom fermentacije glukoze iz koruznega škroba. V naravi se nahaja v nekaterem sadju in fermentiranih izdelkih. Je brez energijske vrednosti, njegov glikemični indeks (GI) pa je nič. Eritritol je odlično nadomestilo belega sladkorja, sirupov in umetnih sladil. Je naravno sladek, brez priokusa ter po videzu in strukturi podoben navadnemu sladkorju. Ne vsebuje glutena, konzervansov, barvil in umetnih arom. Primeren je tudi za vegane in vegetarijance.
Džem iz različnih vrst sadja je sladkan s fruktozo in steviol glikozidi ter tako predstavlja bolj zdravo izbiro od običajnih sadnih namazov. Izbirate lahko med okusom marelice, jagode, višnje ali črnega ribeza, prav vsi pa so priročno pakirani v 20 gramske embalaže. Kot nalašč za zdravo malico.
Ajda je odličen vir prehranskih vlaknin in flavonoidov (antioksidantov), ki ugodno vplivajo na delovanje imunskega sistema in varujejo pred srčno-žilnimi boleznimi. Ker nam daje dolgotrajni občutek sitosti, je odlična izbira za zdrav začetek dneva.
Bio polnozrnato koruzno moko uporabljamo za žgance in druge brezglutenske jedi.
Svežina limone je ujeta med dva okusna piškota Feel Good iz Mlinotesta. Prigrizek predstavlja popolno brezglutensko razvado za vse ljubitelje piškotov, ki sladkost radi popestrijo s sadno kislimi okusi.
Instant bela polenta Molino di Ferro je pripravljena iz predkuhanega zdroba bele koruze. Zahvaljujoč posebnemu procesu proizvodnje je pripravljena v manj kot minuti. Izbrana koruza in odsotnost konzervansov vam omogoča, da mizo obložite z jedjo nepogrešljivega okusa. Polenta je odlična kot predjed in v kombinaciji z mesnimi jedmi in siri.
Zaradi nevtralnega okusa in kremaste barve je riževa moka primerna za številne sladke in slane jedi. Odlično se obnese pri pripravi pudingov, biskvitov in drugih pečenih izdelkov. Uporabljamo jo lahko tudi kot gostilo za zgoščevanje omak.