Polnozrnati riževi napihnjenci iz Werza so odličen brezglutenski dodatek k vašim najljubšim kosmičem ali jogurtu. Riževi napihnjenci niso slajeni, tako lahko sami določate sladkobo vašega obroka. Za zdrav začetek dneva!
Proseni kosmiči iz Werza so ekološko pridelani in brez dodanega sladkorja. Vsebuje naravno prisotne sladkorje. Primešajte jih mleku ali jogurtu, odlično pa se obnesejo tudi pri peki. Razvajajte se z zdravim in hranljivim obrokom.
Klasični beli kruh brez glutena je lahke in puhaste strukture, ki vas bo preprosto navdušila. Mešanica prosene in kvinojine moke kruhu doda odličen okus, ki popestri prav vsak obrok.
Biskvitne tortice s kakavovo glazuro za sladokusce vseh starosti. Rahel biskvit je polnjen s slastno mlečno kremo in oblit s kakavovim prelivom, ki naredi prigrizek še bolj popoln. Privoščite si brezskrben oddih s Pausa biskviti, ki ne vsebujejo glutena in umetnih barvil.
Zlati kosmiči iz popečene koruze in obogateni z vitamini predstavljajo odličen zajtrk. Preprosto jim dolijte mleko ali kakšen drug nemlečni napitek ter si zagotovite energijo za uspešen začetek dneva.
Čokoladni muffin je morda majhen po velikosti ampak zagotovo velik po okusu! Mehak biskvit je polnjen z obilico čokoladnih koščkov in predstavlja odličen posladek ob kavici ali na poti. Zaradi priročne embalaže ga lahko vzamete s seboj in ublažite željo po sladkem kadarkoli in kjerkoli.
Fokača brez glutena, pripravljena na mediteranski način. Obložena z vašimi najljubšimi sestavinami je odlična kot prigrizek. S svojo preprosto pripravo in nepogrešljivim okusom rožmarina bo tradicionalni italijanski kruh v vaš jedilnik vnesel kanček raznolikosti in svežine.
Polpečena Ciabatta iz lanenih in sončničnih semen ter ajdove moke. Kislo testo, pripravljeno iz riževe moke, bo po nekaj minutah pečenja dobilo mehko sredico in hrustljavo skorjico. Rustikalna Ciabatta je kot nalašč za uravnoteženo prehrano, bogato z vlakninami.
Bourbonska vanilja Rapunzel v stroku iz ekološke pridelave. Da vanilja razvije svoj edinstven okus in aromo je potrebno veliko izkušenj, pozornosti in časa. Pravimo ji tudi »kraljica začimb«, saj s svojim sladkim okusom navdušuje v številnih kulinaričnih kreacijah. Strok bourbonske vanilje lahko uporabite pri peki, kuhanju in začinjanju različnih jedi.