Široki rezanci Le Veneziane vas bodo navdušili. Fina in visokokakovostna koruzna moka iz italijanske koruze je predelana v okusne testenine, ki so posebej zasnovane za osebe občutljive na gluten ter vse tiste, ki sledijo smernicam zdravega prehranjevanja. Pripravite jih za vso družino in uživajte v njihovem izvrstnem okusu.
Eritritol je naravno sladilo v obliki drobnih kristalov, ki je pridobljeno z naravnim postopkom fermentacije glukoze iz koruznega škroba. V naravi se nahaja v nekaterem sadju in fermentiranih izdelkih. Je brez energijske vrednosti, njegov glikemični indeks (GI) pa je nič. Eritritol je odlično nadomestilo belega sladkorja, sirupov in umetnih sladil. Je naravno sladek, brez priokusa ter po videzu in strukturi podoben navadnemu sladkorju. Ne vsebuje glutena, konzervansov, barvil in umetnih arom. Primeren je tudi za vegane in vegetarijance.
Ajda je odličen vir prehranskih vlaknin in flavonoidov (antioksidantov), ki ugodno vplivajo na delovanje imunskega sistema in varujejo pred srčno-žilnimi boleznimi. Ker nam daje dolgotrajni občutek sitosti, je odlična izbira za zdrav začetek dneva.
Bio polnozrnato koruzno moko uporabljamo za žgance in druge brezglutenske jedi.
Instant bela polenta Molino di Ferro je pripravljena iz predkuhanega zdroba bele koruze. Zahvaljujoč posebnemu procesu proizvodnje je pripravljena v manj kot minuti. Izbrana koruza in odsotnost konzervansov vam omogoča, da mizo obložite z jedjo nepogrešljivega okusa. Polenta je odlična kot predjed in v kombinaciji z mesnimi jedmi in siri.
Rdeča pesa iz Naturete je pridelana okolju prijazno, brez pesticidov, umetnih gnojil ali gensko spremenjenih organizmov. Najbolj priljubljena je v obliki solate, lepo pa se obnese tudi kot priloga ali lahek in zdrav samostojni prigrizek. Odlična je v kombinaciji z bučnim ali oljčnim oljem.