Hrustljave kroglice, pripravljene iz koruze. Ekološko pridelane sestavine poskrbijo za hranljiv in zdrav zajtrk, tako za otroke kot odrasle. Ker ne vsebujejo glutena so primerni tudi za bolnike s celiakijo.
Limonina lupinica iz ekološke pridelave je obogatena s svežino na soncu dozorelih limon ter predstavlja naraven dodatek k biskvitu, slaščicam, omakam in napitkom. V eni vrečki je lupinica dveh limon in zadostuje za približno ½ litra tekočine oziroma 500 g moke.
Čičerika ima kot vse stročnice visoko vsebnost beljakovin in nizek glikemični indeks zato je primerna za uporabo v dietetiki. Uporabljamo jo kot dodatek k solatam, kot prilogo ali pripravljeno z različno zelenjavo.
Z dodatkom odlične vanilje, gurmanski puding Byodo ponuja najboljši organski užitek. Pripravljenega po receptu lahko ponudimo s sadnimi omakami ali čokoladnimi kreacijami in tako ustvarimo okusno sladico. Uporabimo ga lahko tudi za vaniljevo omako ali kremo za torto. Poleg mleka lahko puding pripravimo še z riževim ali sojinim napitkom.
Svetle testenine Byodo v obliki tesno zavitih svedrov so priljubljene predvsem med ljubitelji omak, saj se ta lepo vpije. Testenine iz ekološke pridelave ne vsebujejo jajc. Pripravljene so iz visokokakovostnega italijanskega zdroba pšenice durum. Zaradi visoke vsebnosti glutena in počasnega sušenja se ne razkuhajo, ampak ohranijo čvrstost in teksturo.
Špageti so tako rekoč sinonim za italijanske testenine. Beseda "spago" iz italijanščine pomeni "vrvica", "čipka" ali "majhna vrv".
Presna "criollo" kakavova zrna iz Peruja so tamkaj domača, posebej dragocena sorta. za Inke je bil kakavovec svet, kakavova zrna pa so zaradi visoke hranilne vrednosti in številnih zdravilnih učinkovin veljala za hrano bogov. Cacao XP je pripravljen brez pregrevanja, obsevanja, in brez kakršnihkoli dodatkov. Je skrbno nadzorovan vse od polja do končnega izdelka. Zaradi posebnega postopka obdelave je bogat s hranili in polnega okusa. Cacao XP kakav v prahu je pripravljen iz zrn sorte "criollo", ki so naravno bogata z beljakovinami in balastnimi snovmi. Uporabimo ga lahko v svojih najljubših jedeh ali ga pripravimo kot napitek.
Za polnozrnate testenine je uporabljena samo izbrana pšenica iz kontrolirane ekološke pridelave in je nežno obdelana po originalni italijanski recepturi. Uživajte v odličnem okusu in idealnem "al dente" ugrizu testenin Dennree.
Pira je prastara zvrst pšenice, ki ima s svojo bogato vsebnostjo beljakovin, vlaknin, vitaminov in mineralov veliko pozitivnih učinkov na telo. V kuhinji je zelo vsestranska. Kuhano piro lahko uporabimo za pripravo glavnih jedi, prilog in solat. Pirina zrna zmeljemo v kašo iz katere naredimo žitne polpete, različna peciva, kruh in sladice.
Ekološki borovničev sadni namaz s 45% sadnim deležem nudi čisti užitek. Za borovničev namaz Dennree se uporablja izbrano sadje iz kontrolirane ekološke pridelave. Zaradi visoke vsebnosti sadja je še posebej prijeten kot namaz na kruhu, kot nadev v pecivih ali kot popestritev sladoleda in sladic. Uživajte v izkušnji sadnega, svežega okusa.