Kostanjeva moka ne vsebuje glutena in je zato primerna tudi za posameznike s celiakijo. Dodamo jo lahko mešanici ostalih mok ter jo tako uporabimo za peko kruha, peciva in piškotov. Z njeno pomočjo lahko pripravimo tudi odlične kostanjeve palačinke, njoke ali kostanjevo torto. Njen sladek okus bo popestril vaše sladke jedi, še posebej pa se ujame s čokolado, medom in lešniki.
Mešanica za hitro pripravo brezglutenskega kruha s semeni. Uporabljamo jo lahko tako pri klasični peki kruha, kot tudi pri pripravi z aparatom za peko krha.
Sojina moka ne vsebuje glutena, z njeno pomočjo pa lahko pripravimo odličen jajčni nadomestek. Sojino moko preprosto zmešamo z vodo in tako pripravljeno mešanico v receptu uporabimo namesto jajc. Ena jedilna žlica sojine moke, zmešana z dvema žlicama vode, nadomesti eno jajce. Na tak način lahko pripravite različne brezjajčne in veganske jedi.
Zmes za pripravo sanjskega čokoladnega sladoleda v samo 3 minutah, s pravim kakavom in hrustljavimi koščki čokolade za še bolj čokoladen okus. Mešanica ne vsebuje dodatnih maščob ali umetnih okusov. Vsebino vrečke preprosto zmešamo s sojinim napitkom in smetano, postavimo v zamrzovalnik in sladoled je pripravljen - brez uporabe aparata za sladoled.
Deviško kokosovo olje iz kontrolirane ekološke pridelave je visokokvalitetno olje pridobljeno po postopku hladnega stiskanja. V kulinariki se uporablja za kuhanje, pečenje, v sladicah, ali kot alternativa maslu. Primerno je tudi za nego kože.
Ekstra deviško oljčno olje Gea je visoko kakovostno olje s srednje intenzivnim in svežim sadežnim okusom, z rahlo pikantno noto. Je naravni vir vitamina E. Pridobljeno je neposredno iz oljk in zgolj z mehanskimi postopki. Odličen je za pripravo vseh vrst hladnih jedi, še posebej za solate in sredozemske specialitete, pa tudi za kuhanje, dušenje in pečenje.
Koruzne testenine v obliki zvezdic Le Asolane so prava italijanska specialiteta. Še posebej so primerne za osebe občutljive na gluten, saj so pripravljene iz ekološko pridelane koruze najboljše kakovosti. Predstavljajo bogat vir vlaknin in tako pripomorejo k raznoliki in uravnoteženi prehrani. Dodajte jih v juhe ali enolončnice ter uživajte v njihovi izvrstnosti.
Medeni butik Voglar pri pridelavi medu stremi k čebelam čim bolj prijazni reji. Zagotavljajo najvišji standard kvalitete medu, ki jo izražajo njegova barva, vonj in okus. Med ne vsebuje ostankov pesticidov ali cvetnega prahu gensko spremenjenih rastlin. Privoščite si ga za zdrav zajtrk ali ga uporabite za vse vrste jedi, pijač in peko. Odličen je tudi na žlico.