Sojina moka ne vsebuje glutena, z njeno pomočjo pa lahko pripravimo odličen jajčni nadomestek. Sojino moko preprosto zmešamo z vodo in tako pripravljeno mešanico v receptu uporabimo namesto jajc. Ena jedilna žlica sojine moke, zmešana z dvema žlicama vode, nadomesti eno jajce. Na tak način lahko pripravite različne brezjajčne in veganske jedi.
Jagodna marmelada Bebé ne vsebuje dodatnih sladkorjev. S posebej izbranimi sadeži in sladili je ravno tako sladka kot običajne marmelade, hkrati pa je toliko bolj zdrava. Še posebej je primerna za osebe, ki želijo omejiti količino sladkorja v svoji prehrani. Postrezite jo ob zajtrku in uživajte v njenem polnem sadnem okusu.
Zmes za pripravo sanjskega čokoladnega sladoleda v samo 3 minutah, s pravim kakavom in hrustljavimi koščki čokolade za še bolj čokoladen okus. Mešanica ne vsebuje dodatnih maščob ali umetnih okusov. Vsebino vrečke preprosto zmešamo s sojinim napitkom in smetano, postavimo v zamrzovalnik in sladoled je pripravljen - brez uporabe aparata za sladoled.
Limonina lupinica iz ekološke pridelave je obogatena s svežino na soncu dozorelih limon ter predstavlja naraven dodatek k biskvitu, slaščicam, omakam in napitkom. V eni vrečki je lupinica dveh limon in zadostuje za približno ½ litra tekočine oziroma 500 g moke.
Svedri so nastali v osrednjem delu južne Italije, ime pa so dobili po »fuso«, vretenu za navijanje preje. Svedri so spiralno naviti okoli svoje osi v elegantno obliko, ki ujame vsako vrsto omake. Izdelek je brez glutena, brez pšenice, brez jajc, brez oreškov*, brez mleka in soje. Brez barvil, arom in konzervansov.
* Proizvedeno v tovarni brez arašidov in oreškov, kjer se končni izdelek testira na odsotnost arašidov, indijskih oreškov, orehov in pistacije.
Z dodatkom odlične vanilje, gurmanski puding Byodo ponuja najboljši organski užitek. Pripravljenega po receptu lahko ponudimo s sadnimi omakami ali čokoladnimi kreacijami in tako ustvarimo okusno sladico. Uporabimo ga lahko tudi za vaniljevo omako ali kremo za torto. Poleg mleka lahko puding pripravimo še z riževim ali sojinim napitkom.
Presna "criollo" kakavova zrna iz Peruja so tamkaj domača, posebej dragocena sorta. za Inke je bil kakavovec svet, kakavova zrna pa so zaradi visoke hranilne vrednosti in številnih zdravilnih učinkovin veljala za hrano bogov. Cacao XP je pripravljen brez pregrevanja, obsevanja, in brez kakršnihkoli dodatkov. Je skrbno nadzorovan vse od polja do končnega izdelka. Zaradi posebnega postopka obdelave je bogat s hranili in polnega okusa. Cacao XP kakav v prahu je pripravljen iz zrn sorte "criollo", ki so naravno bogata z beljakovinami in balastnimi snovmi. Uporabimo ga lahko v svojih najljubših jedeh ali ga pripravimo kot napitek.