Mešanica za pripravo odličnih brownie kolačkov s čokolado, ki predstavljajo okusen posladek za vso družino. Kolački so pripravljeni hitro in enostavno. Servirate jih lahko v času sladice ali kadarkoli se želite preprosto razvajati. Primerno za vegane.
Zabavni piškoti v obliki živali iz avstralske divjine, z okusom čokolade. Predstavljajo odličen prigrizek za vso družino. Piškoti so narejeni iz naravnih sestavin brez glutena in ostalih alergenov, ter so hkrati hranljivi in okusni. Ta izdelek ne vsebuje oreškov zato je še posebej primeren za šolsko okolje. Primerno za vegane.
Za piro velja, da je popolno živilo, saj vsebuje vse življenjsko pomembne snovi, in sicer v idealnem razmerju, ki ne obremenjuje prebavil. Najpomembnejša in najboljša lastnost pire je zagotovo njena vsebnost beljakovin.
Ajdo meljemo na kamnih v kakovostno ajdovo moko. Ajda ima zelo prijeten okus in jo v kulinariki uporabljamo za pripravo različnih specialitet, kot so ajdovi žganci, kruh,…
Peresniki so po vsem svetu priljubljeni zaradi svoje vsestranskosti. Izumljeni so bili v Liguriji v severozahodni Italiji, ime pa so dobili zaradi svoje oblike, ki spominja na pero ali »penne« v italijanščini. Cevasta, poševno prirezana obliko se zgleduje po peresu staromodnega pisala – peresnika. Peresnike lahko uporabite v številnih različnih receptih in so še posebej dobra izbira za pečene testenine. Dobro se obnesejo v pečici in je zalogaj popolne velikosti. Izdelek je brez glutena, brez pšenice, brez jajc, brez oreškov*, brez mleka in soje. Brez barvil, arom in konzervansov.
* Proizvedeno v tovarni brez arašidov in oreškov, kjer se končni izdelek testira na odsotnost arašidov, indijskih oreškov, orehov in pistacije.
Svedri so nastali v osrednjem delu južne Italije, ime pa so dobili po »fuso«, vretenu za navijanje preje. Svedri so spiralno naviti okoli svoje osi v elegantno obliko, ki ujame vsako vrsto omake. Izdelek je brez glutena, brez pšenice, brez jajc, brez oreškov*, brez mleka in soje. Brez barvil, arom in konzervansov.
* Proizvedeno v tovarni brez arašidov in oreškov, kjer se končni izdelek testira na odsotnost arašidov, indijskih oreškov, orehov in pistacije.