Marelična marmelada Bebé ne vsebuje dodatnih sladkorjev. S posebej izbranimi sadeži in sladili je ravno tako sladka kot običajne marmelade, hkrati pa je toliko bolj zdrava. Še posebej je primerna za osebe, ki želijo omejiti količino sladkorja v svoji prehrani. Postrezite jo ob zajtrku in uživajte v njenem polnem sadnem okusu.
Jagodna marmelada Bebé ne vsebuje dodatnih sladkorjev. S posebej izbranimi sadeži in sladili je ravno tako sladka kot običajne marmelade, hkrati pa je toliko bolj zdrava. Še posebej je primerna za osebe, ki želijo omejiti količino sladkorja v svoji prehrani. Postrezite jo ob zajtrku in uživajte v njenem polnem sadnem okusu.
Suhi mango Benefruit ponuja najboljše koristi svežega manga. Mangovo meso je sočno in sladko, z veliko kalija, vitamina A in beta karotena. Koščki suhega manga so pripravljeni iz sveže obranega tropskega sadeža, brez dodanih maščob, glutena in holesterola. Predstavljajo osvežujoč in zdrav prigrizek ali dodatek h kosmičem, napitkom in sladicam.
Kuskus je po posebnem postopku pripravljen pšenični zdrob, ki je še posebej priljubljen v arabski kuhinji. Polnozrnati kuskus je bogat z vlakninami, ki pomagajo k lažji prebavi, njegova priprava pa je hitra in enostavna. Pripravimo ga lahko kot prilogo, glavno jed ali v solati. Odlično se poda k omakam, zelenjavi, mesnim in ribjim jedem, uporabimo pa ga lahko tudi za pripravo sladic.
Deviško kokosovo olje iz kontrolirane ekološke pridelave je visokokvalitetno olje pridobljeno po postopku hladnega stiskanja. V kulinariki se uporablja za kuhanje, pečenje, v sladicah, ali kot alternativa maslu. Primerno je tudi za nego kože.
Sončnična semena iz ekološke pridelave lahko uporabljamo za različne jedi: kot dodatek testu za kruh, posujemo jih po solatah ali jih uživamo sama kot prigrizek. Sončnična semena imajo visoko vsebnost vlaknin in beljakovin.
Peresniki so po vsem svetu priljubljeni zaradi svoje vsestranskosti. Izumljeni so bili v Liguriji v severozahodni Italiji, ime pa so dobili zaradi svoje oblike, ki spominja na pero ali »penne« v italijanščini. Cevasta, poševno prirezana obliko se zgleduje po peresu staromodnega pisala – peresnika. Peresnike lahko uporabite v številnih različnih receptih in so še posebej dobra izbira za pečene testenine. Dobro se obnesejo v pečici in je zalogaj popolne velikosti. Izdelek je brez glutena, brez pšenice, brez jajc, brez oreškov*, brez mleka in soje. Brez barvil, arom in konzervansov.
* Proizvedeno v tovarni brez arašidov in oreškov, kjer se končni izdelek testira na odsotnost arašidov, indijskih oreškov, orehov in pistacije.
Svedri so nastali v osrednjem delu južne Italije, ime pa so dobili po »fuso«, vretenu za navijanje preje. Svedri so spiralno naviti okoli svoje osi v elegantno obliko, ki ujame vsako vrsto omake. Izdelek je brez glutena, brez pšenice, brez jajc, brez oreškov*, brez mleka in soje. Brez barvil, arom in konzervansov.
* Proizvedeno v tovarni brez arašidov in oreškov, kjer se končni izdelek testira na odsotnost arašidov, indijskih oreškov, orehov in pistacije.
Z dodatkom odlične vanilje, gurmanski puding Byodo ponuja najboljši organski užitek. Pripravljenega po receptu lahko ponudimo s sadnimi omakami ali čokoladnimi kreacijami in tako ustvarimo okusno sladico. Uporabimo ga lahko tudi za vaniljevo omako ali kremo za torto. Poleg mleka lahko puding pripravimo še z riževim ali sojinim napitkom.
Tanki jušni rezanci Byodo so priljubljen dodatek k juham. Svetle testenine iz ekološke pridelave ne vsebujejo jajc. Pripravljene so iz visokokakovostnega italijanskega zdroba pšenice durum. Zaradi visoke vsebnosti glutena in počasnega sušenja se ne razkuhajo, ampak ohranijo čvrstost in teksturo.