Sojina moka ne vsebuje glutena, z njeno pomočjo pa lahko pripravimo odličen jajčni nadomestek. Sojino moko preprosto zmešamo z vodo in tako pripravljeno mešanico v receptu uporabimo namesto jajc. Ena jedilna žlica sojine moke, zmešana z dvema žlicama vode, nadomesti eno jajce. Na tak način lahko pripravite različne brezjajčne in veganske jedi.
Kostanjeva moka ne vsebuje glutena in je zato primerna tudi za posameznike s celiakijo. Dodamo jo lahko mešanici ostalih mok ter jo tako uporabimo za peko kruha, peciva in piškotov. Z njeno pomočjo lahko pripravimo tudi odlične kostanjeve palačinke, njoke ali kostanjevo torto. Njen sladek okus bo popestril vaše sladke jedi, še posebej pa se ujame s čokolado, medom in lešniki.
Mešanica za hitro pripravo brezglutenskega kruha s semeni. Uporabljamo jo lahko tako pri klasični peki kruha, kot tudi pri pripravi z aparatom za peko krha.
Linija kremnih namazov L’albero del Bio iz Gandole združuje naravne sestavine s slastnimi okusi. Kremni namazi so pripravljeni iz ekološko pridelanih sestavin ter ne vsebujejo glutena in palmovega olja. Namaz je bogat z lešniki, ki poskrbijo za čudovito kremno teksturo ter poln okus. Brez slabe vesti si ga lahko privoščijo tudi vegani.
Kokosov desert NaturGreen z dodatkom ananasovega soka je kot nalašč za sladkanje na poti, v službi ali v šoli. Ima bogato kremno strukturo s katero boste potešili vsako željo po sladkem. Kokosov desert ne vsebuje mleka, jajc, soje, laktoze in glutena ter je tako primeren za posebne prehranske diete in različne načine prehranjevanja. Sestavine, uporabljene za pripravo deserta, prihajajo iz nadzorovane ekološke pridelave.
Temna čokolada s 72% kakava nudi pravo razkošje. Na voljo je v priročnem 35 g pakiranju, ki vam omogoča, da v njenem bogatem okusu uživate tudi na poti. Čokolada ne vsebuje glutena, mleka, oreškov in dodatnih sladkorjev ter je primerna za vegane in ljudi z laktozno intoleranco. Za njeno pripravo se uporablja kakav, ki je pridelan po načelih trajnostnega kmetovanja. Plamil sledi etičnim načelom delovanja, saj za proizvodnjo svojih izdelkov uporablja izključno energijo iz obnovljivih virov.
Čokolada Plamil v obliki božička je odličen nadomestek mlečne čokolade in kot nalašč za popestritev prazničnih dni. Mešanica kakava, sladkorja in riža ustvarja slastno čokolado, ki je primerna tudi za vegane in ljudi z laktozno intoleranco. Pripravljena je iz skrbno preverjenih sestavin pravičnega trgovanja in po najvišjih standardih. Plamil sledi etičnim načelom delovanja, saj za proizvodnjo svojih izdelkov uporablja izključno energijo iz obnovljivih virov.
Čokolada Plamil v obliki zajčka je odličen nadomestek mlečne čokolade in kot nalašč za popestritev prazničnih dni. Mešanica kakava, sladkorja in ovsene moke ustvarja slastno čokolado, ki je primerna tudi za vegane in ljudi z laktozno intoleranco. Pripravljena je iz skrbno preverjenih sestavin pravičnega trgovanja in po najvišjih standardih. Plamil sledi etičnim načelom delovanja, saj za proizvodnjo svojih izdelkov uporablja izključno energijo iz obnovljivih virov.
Javorjev sirup 100-odstotni sirup brez dodatkov. Pridobljen je z zgoščevanjem soka javorjevega drevesa pri nizkih temperaturah. V steklenički čistega javorjevega sirupa je več kot 50 različnih hranilnih snovi, ki blagodejno delujejo na zdravje ljudi. Je redko naravno sladilo, ki vsebuje antioksidante in koristne učinkovine. Ima edinstven aromatičen okus.