Polpečena Ciabatta iz lanenih in sončničnih semen ter ajdove moke. Kislo testo, pripravljeno iz riževe moke, bo po nekaj minutah pečenja dobilo mehko sredico in hrustljavo skorjico. Rustikalna Ciabatta je kot nalašč za uravnoteženo prehrano, bogato z vlakninami.
Okusne napolitanke z lahko lešnikovo kremo so nepogrešljiv prigrizek v dobri družbi. Odlično se priležejo ob kavi, čaju ali kot posladek po kosilu. Hrustljava struktura se bo kar stopila v vaših ustih.
Brezglutenski piškoti s čokoladnimi kapljicami. Posebej narejeni za osebe s preobčutljivostjo na gluten. Ne vsebujejo glutena, pšenice, jajc in konzervansov.
Fokača brez glutena, pripravljena na mediteranski način. Obložena z vašimi najljubšimi sestavinami je odlična kot prigrizek. S svojo preprosto pripravo in nepogrešljivim okusom rožmarina bo tradicionalni italijanski kruh v vaš jedilnik vnesel kanček raznolikosti in svežine.
Klasični beli kruh brez glutena je lahke in puhaste strukture, ki vas bo preprosto navdušila. Mešanica prosene in kvinojine moke kruhu doda odličen okus, ki popestri prav vsak obrok.
Napolitanke Schär so polnjene z odlično lešnikovo kremo in oblite z mlečno čokolado. So nepogrešljiv prigrizek in se odlično priležejo ob kavi, čaju ali kot posladek po kosilu. Ne vsebujejo glutena, pšenice, jajc in konzervansov.
Odlični piškoti Schär iz mehkega biskvita, s svežim pomarančnim polnilom in obliti s temno čokolado. Ta popolna kombinacija vam bo polepšala še tako naporen dan.
Biskvitne tortice s kakavovo glazuro za sladokusce vseh starosti. Rahel biskvit je polnjen s slastno mlečno kremo in oblit s kakavovim prelivom, ki naredi prigrizek še bolj popoln. Privoščite si brezskrben oddih s Pausa biskviti, ki ne vsebujejo glutena in umetnih barvil.
Polpečena mini Baguetta v priročni embalaži je pripravljena že po nekaj minutah v pečici. Pečena Baguetta bo ostala hrustljava in sveža še nekaj ur, pripravljena da jo obložite z vašimi najljubšimi dodatki.
Okusne napolitanke z lahko vaniljevo kremo so nepogrešljiv prigrizek v dobri družbi. Odlično se priležejo ob kavi, čaju ali kot posladek po kosilu. Hrustljava struktura se bo kar stopila v vaših ustih.