Rezani kruh Pan Rustico, iz več vrst žit, je zaradi prenovljene recepture še mehkejši in okusnejši. Kislo testo iz riževe moke in z dodatkom lanenih semen ter prosenih kosmičev je bogato z beljakovinami in vlakninami. Rezine kruha popestrite z namazi po vaši izbiri in jih obložite s koščki zelenjave, za okusen in uravnotežen obrok.
Brezglutenski kruhki za hamburger iz riževe in prosene moke predstavljajo odličen vir vlaknin. Pripravite si sočen ameriški hamburger z govejo pleskavico ali pa izberite vegansko alternativo in kruhke obogatite z zelenjavnim polpetom, za hranljiv brezmesni obrok.
Mešanica Mix it Rustico je odlična za pripravo temnega kruha, bogatega z vlakninami. Pripravljena je iz ajdove moke in lanenih semen ter ne vsebuje hidrogeniranih maščob, barvil in konzervansov. Pripravite si polnovreden in zdrav kruh, ki bo ostal svež tudi naslednji dan.
Tradicionalni italijanski prigrizek, ki se s svojo hrustljavo strukturo odlično poda k vsakemu aperitivu. Grisini z dodatkom odličnega pršuta bodo prebudili vaš apetit in vas pripravili na prihajajoč glavni obrok.
Domači rustikalni kruh iz kislega testa in ajdove moke je odličen vir vlaknin. Pripravite si pravi domači sendvič za okusno malico doma, v službi ali na poti.
Lahek, mehak in tako zelo okusen: Bon Matín predstavlja pravo skušnjavo za zajtrk ali prigrizek. Kruh, obogaten z marmelado, medom ali maslom, se odlično prileže kavi ali čaju. Posladkajte si dan!
Osnova za pico je že pripravljena da jo obložite z vašimi najljubšimi sestavinami. Po le 15 minutah pečenja boste lahko uživali v odlični pici brez glutena po lastnem okusu. Pričarajte si klasičen italijanski obrok kar doma!
Mehak in izjemno okusen kruh, pripravljen iz prosa, kvinoje, lanenega semena, sojinih otrobov in kislega testa. Zaradi svoje sestave ima visoko hranilno vrednost in je bogat z vlakninami.
Okusne napolitanke z lahko lešnikovo kremo so nepogrešljiv prigrizek v dobri družbi. Odlično se priležejo ob kavi, čaju ali kot posladek po kosilu. Hrustljava struktura se bo kar stopila v vaših ustih.
Klasične spirale brez glutena, iz koruzne in riževe moke, so obvezno živilo v vsakem gospodinjstvu. Pripravljene po okusu so hranljiv obrok za vso družino, izbrana omaka pa se zaradi njihove oblike lepo vpije v testenine.