Polpečena Ciabatta iz lanenih in sončničnih semen ter ajdove moke. Kislo testo, pripravljeno iz riževe moke, bo po nekaj minutah pečenja dobilo mehko sredico in hrustljavo skorjico. Rustikalna Ciabatta je kot nalašč za uravnoteženo prehrano, bogato z vlakninami.
Fokača brez glutena, pripravljena na mediteranski način. Obložena z vašimi najljubšimi sestavinami je odlična kot prigrizek. S svojo preprosto pripravo in nepogrešljivim okusom rožmarina bo tradicionalni italijanski kruh v vaš jedilnik vnesel kanček raznolikosti in svežine.
Klasični beli kruh brez glutena je lahke in puhaste strukture, ki vas bo preprosto navdušila. Mešanica prosene in kvinojine moke kruhu doda odličen okus, ki popestri prav vsak obrok.
Polpečena mini Baguetta v priročni embalaži je pripravljena že po nekaj minutah v pečici. Pečena Baguetta bo ostala hrustljava in sveža še nekaj ur, pripravljena da jo obložite z vašimi najljubšimi dodatki.
Zlati kosmiči iz popečene koruze in obogateni z vitamini predstavljajo odličen zajtrk. Preprosto jim dolijte mleko ali kakšen drug nemlečni napitek ter si zagotovite energijo za uspešen začetek dneva.