POKLIČITE NAS
01 562 21 60
0Item(s)

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

Izdelki

   

Izdelki 11 do 14 od 14 skupaj

  1. 1
  2. 2
  1. Izdelek je brez glutena.
    Polpečena Ciabatta Rustica Polpečena Ciabatta Rustica

    Polpečena Ciabatta Rustica

    Polpečena Ciabatta iz lanenih in sončničnih semen ter ajdove moke. Kislo testo, pripravljeno iz riževe moke, bo po nekaj minutah pečenja dobilo mehko sredico in hrustljavo skorjico. Rustikalna Ciabatta je kot nalašč za uravnoteženo prehrano, bogato z vlakninami.

    brez DDV: 3,7443 € z DDV: 4,10 €
  2. Izdelek je brez glutena.
    Beli kruh s semeni Pan Multigrano, v rezinah Beli kruh s semeni Pan Multigrano, v rezinah

    Beli kruh s semeni Pan Multigrano, v rezinah

    Rezani kruh Pan Multigrano je klasični beli kruh obogaten s sončničnimi, prosenimi in lanenimi semeni. Zaradi prenovljene recepture je še mehkejši in okusnejši. Rezine kruha lahko popečete in popestrite z namazi po vaši izbiri. Za okusen in uravnotežen obrok jih obložite še s koščki zelenjave.

    brez DDV: 2,6028 € z DDV: 2,8501 €
  3. Izdelek je brez glutena.
    Magdalenas, biskvitne tortice z mareličnim nadevom Magdalenas, biskvitne tortice z mareličnim nadevom

    Magdalenas, biskvitne tortice z mareličnim nadevom

    Magdalenice Schär ne vsebujejo glutena in laktoze. Mehki zlato rumeni biskviti so polni okusne sadne marmelade. Svež okus marelice v kombinaciji s puhastim testom predstavlja pravo sadno doživetje, kadarkoli si ga zaželite.

    brez DDV: 3,5617 € z DDV: 3,9001 €
  4. Izdelek je brez glutena.
    Biskvit s kakavom Pausa Biskvit s kakavom Pausa

    Biskvit s kakavom Pausa

    Biskvitne tortice s kakavovo glazuro za sladokusce vseh starosti. Rahel biskvit je polnjen s slastno mlečno kremo in oblit s kakavovim prelivom, ki naredi prigrizek še bolj popoln. Privoščite si brezskrben oddih s Pausa biskviti, ki ne vsebujejo glutena in umetnih barvil.

    brez DDV: 5,9361 € z DDV: 6,50 €

   

Izdelki 11 do 14 od 14 skupaj

  1. 1
  2. 2