Polpečena Ciabatta iz lanenih in sončničnih semen ter ajdove moke. Kislo testo, pripravljeno iz riževe moke, bo po nekaj minutah pečenja dobilo mehko sredico in hrustljavo skorjico. Rustikalna Ciabatta je kot nalašč za uravnoteženo prehrano, bogato z vlakninami.
Rezani kruh Pan Multigrano je klasični beli kruh obogaten s sončničnimi, prosenimi in lanenimi semeni. Zaradi prenovljene recepture je še mehkejši in okusnejši. Rezine kruha lahko popečete in popestrite z namazi po vaši izbiri. Za okusen in uravnotežen obrok jih obložite še s koščki zelenjave.
Magdalenice Schär ne vsebujejo glutena in laktoze. Mehki zlato rumeni biskviti so polni okusne sadne marmelade. Svež okus marelice v kombinaciji s puhastim testom predstavlja pravo sadno doživetje, kadarkoli si ga zaželite.
Biskvitne tortice s kakavovo glazuro za sladokusce vseh starosti. Rahel biskvit je polnjen s slastno mlečno kremo in oblit s kakavovim prelivom, ki naredi prigrizek še bolj popoln. Privoščite si brezskrben oddih s Pausa biskviti, ki ne vsebujejo glutena in umetnih barvil.