Brezglutenski kruhki za hamburger iz riževe in prosene moke predstavljajo odličen vir vlaknin. Pripravite si sočen ameriški hamburger z govejo pleskavico ali pa izberite vegansko alternativo in kruhke obogatite z zelenjavnim polpetom, za hranljiv brezmesni obrok.
Rezani kruh Pan Multigrano je klasični beli kruh obogaten s sončničnimi, prosenimi in lanenimi semeni. Zaradi prenovljene recepture je še mehkejši in okusnejši. Rezine kruha lahko popečete in popestrite z namazi po vaši izbiri. Za okusen in uravnotežen obrok jih obložite še s koščki zelenjave.
Jušni obročki Anellini so brez glutena in nadvse zabavne oblike, ki bodo vzbudile zanimanje vsakega otroka. Dodajte jih enolončnicam in drugim zelenjavnim juham ter s tem poskrbite za bogat okus v katerem bodo uživali prav vsi - mali in veliki otroci.
Napolitanke Schär so polnjene z odlično lešnikovo kremo in oblite z mlečno čokolado. So nepogrešljiv prigrizek in se odlično priležejo ob kavi, čaju ali kot posladek po kosilu. Ne vsebujejo glutena, pšenice, jajc in konzervansov.
Polpečena Ciabatta iz lanenih in sončničnih semen ter ajdove moke. Kislo testo, pripravljeno iz riževe moke, bo po nekaj minutah pečenja dobilo mehko sredico in hrustljavo skorjico. Rustikalna Ciabatta je kot nalašč za uravnoteženo prehrano, bogato z vlakninami.