Instant riževe rezance Mama krasita izvrsten okus in tekstura. Ne vsebujejo konzervansov ter so brez glutena, zato so primerni tudi za posameznike s celiakijo. Riževi rezanci so široki 5 mm in so primerni za pripravo raznovrstnih azijskih jedi. Dodajte jih k praženju, juham, solatam ali pa jih postrezite kot prilogo.
Kvinoja Natura iz ekološke pridelave. Kvinoja je starodavna rastlina, ki izvira iz južnoameriških Andov. V kulinariki so jo uporabljali že starodavni Inki. Kvinojo pred pripravo speremo pod tekočo vodo, da odstranimo saponine, ki dajejo občutek grenkobe. Zatem jo kuhamo 5 minut in nato še 5 minut pustimo v pokriti posodi. Kuhana kvinoja ima značilno sladek okus. Uporabljamo jo lahko kot samostojno jed ali kot dodatek v juhah, nadevih, enolončnicah, solatah ter za pripravo müslija za zajtrk.
Rižev desert z rdečimi sadeži NaturGreen je kot nalašč za sladkanje na poti, v službi ali v šoli. Ima bogato kremno strukturo s katero boste potešili vsako željo po sladkem. Rižev desert ne vsebuje laktoze, glutena, in mlečnih beljakovin ter je tako primeren za posebne prehranske diete in različne načine prehranjevanja. Sestavine, uporabljene za pripravo deserta, prihajajo iz nadzorovane ekološke pridelave.
Kokosov desert NaturGreen z dodatkom ananasovega soka je kot nalašč za sladkanje na poti, v službi ali v šoli. Ima bogato kremno strukturo s katero boste potešili vsako željo po sladkem. Kokosov desert ne vsebuje mleka, jajc, soje, laktoze in glutena ter je tako primeren za posebne prehranske diete in različne načine prehranjevanja. Sestavine, uporabljene za pripravo deserta, prihajajo iz nadzorovane ekološke pridelave.