Linija čajev Naravno zdravo ponuja čajne mešanice brez glutena, barvil, umetnih arom in ostalih aditivov. Njihova posebnost je, da filter vrečke ne vsebujejo škrobnih dodatkov za lepljenje. Čaji so zato zagotovljeno brez glutena. Sadni čaj z naravno aromo divje češnje, ki ne vsebuje škrobnih nosilcev, je prijetno sadnega okusa. Dodano sadje pa daje čaju naravno barvo. Po želji ga lahko obogatimo z limono ali sladkorjem.
Slasten rastlinski napitek Isola Bio je pripravljen iz italijanskega prosa, ki je ekološko pridelan. Še posebej primeren je za osebe občutljive na gluten, ki se ne želijo odpovedati sladkemu okusu po oreških. Privoščite si ga kot napitek ali ga uporabite za pripravo zajtrka, brezglutenskih jedi in ostalih receptov.
Jabolčni kis prihaja iz družinske kmetije Simonič, kjer ga pridobivajo po naravnem postopku iz izbranih sort kmečkih jabolk. Jabolčni kis ima tako tudi številne dietetične in zdravilne lastnosti.
100% kokosova voda Koh Coconut je pripravljena iz svežih kokosovih orehov, ki rastejo na otokih južne Tajske. Njena pridelava poteka po tradicionalnih tajskih načelih in sledi smernicam ekološkega načina kmetovanja. Je povsem naravna ter ne vsebuje aditivov, dodatnega sladkorja, maščob, konzervansov, umetnih barvil in umetnih arom. Kokosova voda je popoln napitek po fizični aktivnosti, saj učinkuje kot naravni izotonik. Nadomesti izgubljeno telesno tekočino ter elektrolite, poleg tega pa krepi imunski sistem in metabolizem.
Namizno sladilo v prahu Stevia Sugarel je pripravljeno na osnovi steviol glikozidov iz izvlečka listov Stevia Rebaudiana. Sladilo odlično nadomešča sladkor in umetna sladila, saj ima visoke sladilne lastnosti. Steviol glikozidi se v telesu ne presnavljajo, zato je sladilo praktično brez kalorične vrednosti. Vsebuje namreč kar 7x manj kalorij kot sladkor. Primerno je za vse, ki morajo paziti na količino sladkorja v svoji prehrani. Sladilo lahko uporabite za naravno sladkanje toplih in hladnih napitkov. Ena tabletka nadomesti 4 g sladkorja.
Koruzne testenine v obliki zvezdic Le Asolane so prava italijanska specialiteta. Še posebej so primerne za osebe občutljive na gluten, saj so pripravljene iz ekološko pridelane koruze najboljše kakovosti. Predstavljajo bogat vir vlaknin in tako pripomorejo k raznoliki in uravnoteženi prehrani. Dodajte jih v juhe ali enolončnice ter uživajte v njihovi izvrstnosti.