Rižev desert z okusom čokolade je hranljiv ter lahko prebavljiv posladek. Ker je pripravljen na povsem rastlinski osnovi ga lahko uživajo osebe, ki so občutljive na mleko živalskega izvora in osebe, ki sledijo veganskemu ali vegetarijanskemu načinu prehranjevanja.
Rastlinska pašteta Tartex iz ekološke pridelave je pripravljena na osnovi hranljivega kvasa, nehidrogeniranih maščob in olj. Obogatena je z dodatkom izbranih zelišč, ki pašteti dajo prav poseben okus. Odlično se poda h krekerjem ali kot namaz za toast in sendvič.
Rastlinska pašteta Tartex iz ekološke pridelave je pripravljena na osnovi hranljivega kvasa, nehidrogeniranih maščob in olj. Obogatena je z dodatkom izvrstnih šampinjonov, ki pašteti dajo prav poseben okus. Odlično se poda h krekerjem ali kot namaz za toast in sendvič.
Bio koruzni kuskus je certificirano brez glutena in primeren za pripravo slovenskih tradicionalnih ter orientalskih jedi.
Ajdov zdrob predstavlja odlično popestritev vaše vsakdanje prehrane. Ajdov zdrob ne vsebuje glutena ter je bogat vir mineralov in beljakovin. Pripravite ga lahko z mlekom ali mleku podobno alternativo, kot je sojin, proseni in rižev napitek. Ajdov zdrob lahko uporabite za pripravo juh, testa, cmokov, pudingov ter drugih okusnih zdrobovih jedi.
Polnozrnat rižev zdrob prihaja iz ekološke pridelave ter je primeren za pripravo slastnih juh in prilog. Pripravite si torto, cmoke, narastek ali zgolj preprost a odličen zdrobov puding. Ker rižev zdrob ne vsebuje glutena je še posebej primeren za osebe, ki trpijo za celiakijo.
Ekološke hrustljave kroglice brez glutena za dodatek različnim juham, solatam ali za grizljanje kar tako.
Česnov granulat Sonnentor iz ekološke pridelave je zaradi svoje značilne arome in ostrega okusa v kuhinji vsestransko uporaben. Z njim lahko začinimo jagnjetino, svinjino, ribje in zelenjavne jedi. Pražen česen je slajšega in blažjega okusa, kot surov. Ker zelo hitro porjavi in posledično zagreni, ga moramo segrevati pri nižjih temperaturah.
Kari Sonnentor iz ekološke pridelave je pripravljen iz mešanice izbranih začimb, njegova živo rumena barva pa je rezultat visokega deleža kurkume. Kari je nepekoč in se lepo poda perutnini in zelenjavi, uporabimo pa ga lahko tudi za začinjanje rib, riža in omak. Rahlo sadna in osvežilno pikantna aroma bo v vašo kuhinjo pripeljala orientalske okuse Indije.
Mleti muškatni orešček Sonnentor iz ekološke pridelave je odličen za juhe, omake, zelenjavo in sirov fondi. Še posebej je primeren za krompirjeve jedi, kot so krompirjev pire, krompirjeva juha in kroketi. Z njim lahko obogatimo tudi piškote, sladice, kompote in pudinge. Muškatni orešček je močna začimba, ki je zaradi rahlo grenke in hkrati sladke note postal nepogrešljiva začimba tako v orientalski kot tudi v evropski kuhinji.