Sojin napitek Soy Drink je pripravljen na osnovi ekološko pridelane soje in je idealen za vse osebe občutljive na mleko živalskega izvora in tiste, ki sledijo veganskemu ali vegetarijanskemu načinu prehranjevanja. Zahvaljujoč kakovostnim sestavinam in njihovi predelavi je napitek odličnega okusa ter ne vsebuje umetnih arom, dodatnih sladkorjev in sladil ter aditivov.
Polnozrnati riževi svedri so narejeni iz visokokakovostne ekološke riževe moke. Kot nalašč so za hiter obrok, saj so pripravljeni v trenutku! Odlično se podajo k paradižnikovi ali pesto omaki.
Polnozrnati riževi peresniki so narejeni iz visokokakovostne ekološke riževe moke. Kot nalašč so za hiter obrok, saj so pripravljeni v trenutku! Odlično se podajo k paradižnikovi ali pesto omaki.
Polnozrnata polenta Pronta predstavlja hiter obrok v le 2 minutah. Z dodano popečeno zelenjavo ali jurčki lahko ustvarite pristno italijansko jed. Kuhano polento lahko prav tako oblikujete v kroglice, polpete ali palčke in jih popečete na olivnem olju dokler niso zlato rjavi in hrustljavi.
Brezglutenski ovseni kosmiči so obogateni s koščki čokolade in so kot nalašč za dober začetek dneva. Dodatno jih lahko popestrite s koščki sadja ali oreški. Vse sestavine prihajajo iz skrbno nadzorovane ekološke pridelave.
Koruzno gostilo preverjeno ne vsebuje glutena in prihaja iz nadzorovane ekološke pridelave. Uporabimo ga lahko za zgostitev različnih jedi, kot so juhe, omake, sladice ali pudingi. Koruzno gostilo dodamo v hladno tekočino, primešamo jedi in pokuhamo.
Hrustljave kroglice, pripravljene iz koruze. Ekološko pridelane sestavine poskrbijo za hranljiv in zdrav zajtrk, tako za otroke kot odrasle. Ker ne vsebujejo glutena so primerni tudi za bolnike s celiakijo.
Zdravi in energetsko bogati brezglutenski ovseni kosmiči z dodatkom riževih kosmičev, rozin, koščki jabolk, robid, borovnic in jagod. Vse sestavine prihajajo iz skrbno nadzorovane ekološke pridelave.
Kokosova krema je gostejša različica kokosovega mleka. Pridobljena je s stiskanjem svežega organskega kokosovega mesa. Ta tropska sestavina je popolna brezmlečna alternativa smetani in se lahko uporablja v sladkih in slanih orientalskih, indijskih, karibskih in drugih eksotičnih jedeh.
Gurmanski čokoladni puding Byodo ponuja intenzivno čokoladno zadovoljstvo. Poleg mleka ga lahko enostavno pripravimo tudi s riževim ali sojinim napitkom. Zmešamo ga lahko v čokoladno omako, odlično pa se obnese tudi pri peki. Postrežen kot sladica s pomarančno ali mangovo omako ima božanski okus.