Mešanica za pripravo okusne čokoladne torte, iz naravnih sestavin. Sočna torta je pripravljena hitro in enostavno zato bo zagotovo postala stalnica v vašem domu. Izdelek nosi oznako Tummy Friendly, kar pomeni, da ne povzroča napihnjenosti in je lahko prebavljiv. Izdelki s to oznako ne vsebujejo glutena, fruktoze, čebule, česna in grahove moke. Primerno za vegane.
Izvrstne testenine v obliki polžkov, iz kombinacije riža in koruze. Zagotavljajo okus, vsestranskost in raznoliko prehrano, ki spodbuja dobro počutje. Izdelek nosi oznako Tummy Friendly, kar pomeni, da ne povzroča napihnjenosti in je lahko prebavljiv. Izdelki s to oznako ne vsebujejo glutena, fruktoze, čebule, česna in grahove moke. Primerno za vegane.
Krekerji z rdečo peso in kurkumo predstavljajo lahek in hiter prigrizek. Z dodatkom namazov in zelenjave po vašem okusu jih lahko postrežete kot okusne kanapeje ob vsaki priložnosti. Izdelek nosi oznako Tummy Friendly, kar pomeni, da ne povzroča napihnjenosti in je lahko prebavljiv. Izdelki s to oznako ne vsebujejo glutena, fruktoze, čebule, česna in grahove moke. Primerno za vegane.
Krhki vaniljevi srčki imajo okus in teksturo tradicionalnih keksov, le da ne vsebujejo masla in drugih mlečnih izdelkov. Zaradi svoje oblike so še posebej primerni za obdarovanje, lahko pa jih preprosto uživate v krogu svoje družine. Primerno za vegane.
Slastni, v pečici pečeni in brez sladkorja! Čudoviti piškoti, pripravljeni iz kombinacije ajde in chia semen ter obogateni s koščki kakava, bodo navdušili vsakogar. Piškoti so slajeni s ksilitolom in so tako primerni za diabetike ter vse, ki želite slediti smernicam zdravega prehranjevanja. Privoščite si jih ob čaju, kavi ali skodelici izbranega rastlinskega napitka.
Ajdo meljemo na kamnih v kakovostno ajdovo moko. Ajda ima zelo prijeten okus in jo v kulinariki uporabljamo za pripravo različnih specialitet, kot so ajdovi žganci, kruh,…
Za piro velja, da je popolno živilo, saj vsebuje vse življenjsko pomembne snovi, in sicer v idealnem razmerju, ki ne obremenjuje prebavil. Najpomembnejša in najboljša lastnost pire je zagotovo njena vsebnost beljakovin.
Svedri so nastali v osrednjem delu južne Italije, ime pa so dobili po »fuso«, vretenu za navijanje preje. Svedri so spiralno naviti okoli svoje osi v elegantno obliko, ki ujame vsako vrsto omake. Izdelek je brez glutena, brez pšenice, brez jajc, brez oreškov*, brez mleka in soje. Brez barvil, arom in konzervansov.
* Proizvedeno v tovarni brez arašidov in oreškov, kjer se končni izdelek testira na odsotnost arašidov, indijskih oreškov, orehov in pistacije.