Rigatoni so testenine v obliki cevi, podobne peresnikom, vendar večje s kvadratnimi konci. Beseda izhaja iz italijanskega 'Rigato', kar pomeni 'grebenasto' in je povezana s kuhinjo južne in srednje Italije. Rigatoni so posebno priljubljena oblika testenin na jugu Italije, zlasti na Siciliji. Rigatoni se lahko uporablja v številnih različnih receptih in je še posebej dobra izbira za testenine in omake na osnovi sira ali krhke omake.
Svedri so nastali v osrednjem delu južne Italije, ime pa so dobili po »fuso«, vretenu za navijanje preje. Svedri so spiralno naviti okoli svoje osi v elegantno obliko, ki ujame vsako vrsto omake. Izdelek je brez glutena, brez pšenice, brez mleka, brez jajc, brez kvasa in brez soje. Ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov in je primeren za vegane.
Koruzne testenine Sam Mills v obliki polžkov so pripravljene izključno iz koruze, v pogojih brez prisotnosti glutena. Postrezite jih z vašo najljubšo omako in uživajte v njihovem polnem okusu.
Preproste sestavine, kot so 100-odstotni avstralski riž, okusno korenje in na soncu zorjena koruza, omogočajo da je hrustljavi kruhek tako dobrega okusa. Brez glutena. 98 % brez maščob. 56 kalorij na porcijo. Brez dodanega sladkorja.
Predlog za serviranje: obložite ga s kozjim sirom, rezinami kumare in kalčki lucerne. Prelomite ga in pomakajte v hummus.
Preproste sestavine, kot so 100-odstotni avstralski rjavi riž in paradižnik, omogočajo da je hrustljavi kruhek tako dobrega okusa. Brez glutena. 98 % brez maščob. 57 kalorij na porcijo. Brez dodanega sladkorja.
Predlog za serviranje: obložite ga s hummusom, rezinami avokada, semeni črne kumine in kapljicami ekstra deviškega oljčnega olja. Prelomite ga in pomakajte v omako iz pečene rdeče pese.