V prevodu iz italijanščine "Penne" pomeni pero. Poševni rez in ravna rebra sta velika prednost, predvsem pri zajemanju omak. Testenine iz ekološke pridelave ne vsebujejo jajc. Pripravljene so iz visokokakovostnega italijanskega zdroba pšenice durum. Zaradi visoke vsebnosti glutena in počasnega sušenja se ne razkuhajo, ampak ohranijo čvrstost in teksturo.
Tanki jušni rezanci Byodo so priljubljen dodatek k juham. Svetle testenine iz ekološke pridelave ne vsebujejo jajc. Pripravljene so iz visokokakovostnega italijanskega zdroba pšenice durum. Zaradi visoke vsebnosti glutena in počasnega sušenja se ne razkuhajo, ampak ohranijo čvrstost in teksturo.
Chufella je zelenjavni namaz iz sladkih in čokoladnih sestavin, kot so zemeljski mandlji (tigrovi oreščki) in kakav. Fina krema je primerna tudi kot preliv za kosmiče, za peko ali kot prigrizek iz kozarca. Zemeljski mandlji niso oreščki, so zelenjava čudovitega sladkastega okusu. Namaz brez glutena in drugih alergenov, primerno tudi za diabetike.
Mlečna čokolada Dorina, slajena s Stevio, je kot nalašč za posladek ali popoldanski prigrizek. Predstavlja bolj zdravo alternativo mlečni čokoladi. Vsebuje vsaj 30% kakavovih delov in navdušuje s svojo kremasto strukturo in ravno prav sladkim okusom.
Linija kremnih namazov L’albero del Bio iz Gandole združuje naravne sestavine s slastnimi okusi. Kremni namazi so pripravljeni iz ekološko pridelanih sestavin ter ne vsebujejo glutena in palmovega olja. Namaz je bogat z lešniki, ki poskrbijo za čudovito kremno teksturo ter poln okus. Brez slabe vesti si ga lahko privoščijo tudi vegani.
Linija kremnih namazov L’albero del Bio iz Gandole združuje naravne sestavine s slastnimi okusi. Kremni namazi so pripravljeni iz ekološko pridelanih sestavin ter ne vsebujejo glutena in palmovega olja. Namaz iz temne čokolade vsebuje velik delež kakava in je obogaten z lešniki, ki poskrbijo za čudovito kremno teksturo ter poln okus. Brez slabe vesti si ga lahko privoščijo tudi vegani.
Balzamični kis granatnega jabolka Kotányi iz ekološke pridelave se odlično ujema z orehovim in oljčnim oljem ter se lepo poda različnim vrstam solate. Lepo dopolni tudi okus sadja, palačink, sladoleda in jedi iz sladke skute. Če ga zmešamo s sladko smetano lahko ustvarimo presenetljivo dobro sadno pomako. Lahko ga razredčimo z mineralno vodo in si pripravimo osvežilno pijačo.
Bio proteinski čičerikini vaflji brez glutena Lima so zdrava in okusna malica na poti ali med delom.