Ajdo meljemo na kamnih v kakovostno ajdovo moko. Ajda ima zelo prijeten okus in jo v kulinariki uporabljamo za pripravo različnih specialitet, kot so ajdovi žganci, kruh,…
Bio polnozrnato koruzno moko uporabljamo za žgance in druge brezglutenske jedi.
Instant bela polenta Molino di Ferro je pripravljena iz predkuhanega zdroba bele koruze. Zahvaljujoč posebnemu procesu proizvodnje je pripravljena v manj kot minuti. Izbrana koruza in odsotnost konzervansov vam omogoča, da mizo obložite z jedjo nepogrešljivega okusa. Polenta je odlična kot predjed in v kombinaciji z mesnimi jedmi in siri.
Rdeča pesa iz Naturete je pridelana okolju prijazno, brez pesticidov, umetnih gnojil ali gensko spremenjenih organizmov. Najbolj priljubljena je v obliki solate, lepo pa se obnese tudi kot priloga ali lahek in zdrav samostojni prigrizek. Odlična je v kombinaciji z bučnim ali oljčnim oljem.
Kokosov desert s kakavom NaturGreen je kot nalašč za sladkanje na poti, v službi ali v šoli. Ima bogato kremno strukturo s katero boste potešili vsako željo po sladkem. Kokosov desert ne vsebuje laktoze, glutena, in mlečnih beljakovin ter je tako primeren za posebne prehranske diete in različne načine prehranjevanja. Sestavine, uporabljene za pripravo deserta, prihajajo iz nadzorovane ekološke pridelave.