Rižev desert Vitariz z okusom kakava je hranljiv ter lahko prebavljiv posladek. Ker je pripravljen na povsem rastlinski osnovi ga lahko uživajo osebe, ki so občutljive na mleko živalskega izvora in osebe, ki sledijo veganskemu ali vegetarijanskemu načinu prehranjevanja. Desert je slajen s koruznim sirupom ter ne vsebuje glutena. Primeren je tako ob zajtrku ali malici, kot tudi ob športnem udejstvovanju.
Naravni rižev napitek Vitariz je pripravljen na povsem rastlinski osnovi in je kot tak idealen za vse, ki iščejo hranljiv in uravnotežen napitek. Lahko ga ogrejemo ali ga uživamo kar hladnega. V primerjavi z drugimi rastlinskimi napitki ima bolj tekočo strukturo, poleg tega pa ga zaznamuje nežen okus, ki je še posebej primeren za pripravo smoothijev in izboljšanje ostalih receptov. Ne vsebuje glutena in je odličen v prehrani veganov ter vegetarijancev.
Špageti so pripravljeni iz ekološke riževe in koruzne moke ter so odličnega okusa. Pripravite si okusne testenine v le nekaj minutah in jih popestrite s paradižnikovo ali pesto omako.
Polnozrnati riževi peresniki so narejeni iz visokokakovostne ekološke riževe moke. Kot nalašč so za hiter obrok, saj so pripravljeni v trenutku! Odlično se podajo k paradižnikovi ali pesto omaki.
Polnozrnata polenta Pronta predstavlja hiter obrok v le 2 minutah. Z dodano popečeno zelenjavo ali jurčki lahko ustvarite pristno italijansko jed. Kuhano polento lahko prav tako oblikujete v kroglice, polpete ali palčke in jih popečete na olivnem olju dokler niso zlato rjavi in hrustljavi.
Polnozrnati riževi svedri so narejeni iz visokokakovostne ekološke riževe moke. Kot nalašč so za hiter obrok, saj so pripravljeni v trenutku! Odlično se podajo k paradižnikovi ali pesto omaki.
Kostanjeva moka ne vsebuje glutena in je zato primerna tudi za posameznike s celiakijo. Dodamo jo lahko mešanici ostalih mok ter jo tako uporabimo za peko kruha, peciva in piškotov. Z njeno pomočjo lahko pripravimo tudi odlične kostanjeve palačinke, njoke ali kostanjevo torto. Njen sladek okus bo popestril vaše sladke jedi, še posebej pa se ujame s čokolado, medom in lešniki.
Brezglutenski kosmiči Bauck Hof za hrustljav zajtrk. Kosmiči s sadjem in ekološke pridelave.
Pirin zdrob je primeren za pripravo kaš, juh, omak, enolončnic in sladic. Pirin zdrob znamke Bauckhof nosi certifikat Demeter, ki označuje pridelke in izdelke, pridelane po načelih biodinamike in strogih smernicah pri njihovi pridelavi in predelavi.