Ekološki borovničev sadni namaz s 45% sadnim deležem nudi čisti užitek. Za borovničev namaz Dennree se uporablja izbrano sadje iz kontrolirane ekološke pridelave. Zaradi visoke vsebnosti sadja je še posebej prijeten kot namaz na kruhu, kot nadev v pecivih ali kot popestritev sladoleda in sladic. Uživajte v izkušnji sadnega, svežega okusa.
Pira je prastara zvrst pšenice, ki ima s svojo bogato vsebnostjo beljakovin, vlaknin, vitaminov in mineralov veliko pozitivnih učinkov na telo. V kuhinji je zelo vsestranska. Kuhano piro lahko uporabimo za pripravo glavnih jedi, prilog in solat. Pirina zrna zmeljemo v kašo iz katere naredimo žitne polpete, različna peciva, kruh in sladice.
Za polnozrnate testenine je uporabljena samo izbrana pšenica iz kontrolirane ekološke pridelave in je nežno obdelana po originalni italijanski recepturi. Uživajte v odličnem okusu in idealnem "al dente" ugrizu testenin Dennree.
Dennree surovi trsni sladkor iz izbranega, ekološko pridelanega, sladkornega trsa. Sladkorni trs je najprej sveže iztisnjen, njegov sok pa nato očiščen in zgoščen. Z dodajanjem majhnih, nerafiniranih sladkornih kristalov v sladkorni sirup se prične proces kristalizacije. Zatem so kristali sladkorja ločeni od matičnega sirupa in posušeni. Surovi trsni sladkor je primeren za sladkanje slaščic in pijač.
Ta organski jabolčni sok nudi čisti užitek s 100 % sadnim sokom, saj vsebuje samo sok sveže obranih in aromatičnih jabolk.
Dennree soljeni koruzni vaflji so narejeni iz organske zlatorumene koruze in obogateni s soljo. Zahvaljujoč nežnemu proizvodnemu procesu so koruzni vaflji čudovito hrustljavi z značilnim popečenim okusom. Hrustljave rezine so idealne za grizljanje med obroki, pikantno obloženi pa predstavljajo okusen prigrizek.
Ta aromatičen riž z oreščki ostane rahel in zrnat, ko je kuhan. Uživajte v dolgozrnatem polnozrnatem rižu Dennree kot prilogi k mesnim, ribjim in zelenjavnim jedem.
Ekološki marelični sadni namaz s 55 % sadnim deležem nudi čisti užitek. Za sadni namaz Dennree se uporablja izbrano sadje iz kontrolirane ekološke pridelave. Zaradi visoke vsebnosti sadja je še posebej prijeten kot namaz na kruhu, kot nadev v pecivih ali kot popestritev sladoleda in sladic.
Agavin sirup je naravno sladilo, pridobljeno iz listov divjih mehiških agav. Uporabimo ga lahko za slajenje hladnih in toplih pijač in živil ter za slajenje desertov, tort in sladoleda. Idealen je tudi za peko, saj zadržuje vlago. Ker je slajši od sladkorja, ga lahko uporabimo v manjših količinah ter tako zmanjšamo količino sladkorja v vsakodnevni prehrani.
Bio višnjev sadni namaz s 55 % sadnim deležem nudi čisti užitek. Za sadni namaz iz višnje Dennree se uporablja izbrano sadje iz kontrolirane ekološke pridelave. Zaradi visoke vsebnosti sadja je še posebej prijeten kot namaz na kruhu, kot nadev v pecivih ali kot popestritev sladoleda in sladic. Uživajte v izkušnji sadnega, svežega okusa.