POKLIČITE NAS
01 562 21 60
0Item(s)

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

Izdelki

   

Izdelki 41 do 50 od 55 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  1. Izdelek je veganski in brez glutena.
    Kvinojina kaša z gozdnimi sadeži Kvinojina kaša z gozdnimi sadeži

    Kvinojina kaša z gozdnimi sadeži

    Kvinojina kaša z gozdnimi sadeži, z nizko vsebnostjo maščob in sladkorja, je bogat vir vlaknin, saj vsebuje polnovredna žita, ki so obvezen del zdrave prehrane. Paket vsebuje sedem posameznih vrečk, ki predstavljajo hiter in priročen zajtrk doma ali na poti. Kašo lahko pripravite v minuti. Dodate ji le mleko ali nemlečni napitek po okusu. Primerno za vegane.

    brez DDV: 5,9361 € z DDV: 6,50 €
  2. Izdelek je veganski in brez glutena.
    Riževe testenine z zelenjavo, svedri Riževe testenine z zelenjavo, svedri

    Riževe testenine z zelenjavo, svedri

    Izvrstne riževe testenine z mešanico zelenjave zagotavljajo okus, vsestranskost in raznoliko prehrano. Izdelek nosi oznako Tummy Friendly, kar pomeni, da ne povzroča napihnjenosti in drugih prebavnih težav. Izdelki s to oznako ne vsebujejo glutena, fruktoze, čebule, česna in grahove moke. Primerno za vegane. 

    brez DDV: 3,4521 € z DDV: 3,78 €
  3. Izdelek je veganski in brez glutena.
    Testenine iz riža in koruze, rigatoni Testenine iz riža in koruze, rigatoni

    Testenine iz riža in koruze, rigatoni

    Rigatoni so testenine v obliki cevi, podobne peresnikom, vendar večje s kvadratnimi konci. Beseda izhaja iz italijanskega 'Rigato', kar pomeni 'grebenasto' in je povezana s kuhinjo južne in srednje Italije. Rigatoni so posebno priljubljena oblika testenin na jugu Italije, zlasti na Siciliji. Rigatoni se lahko uporablja v številnih različnih receptih in je še posebej dobra izbira za testenine in omake na osnovi sira ali krhke omake.

    brez DDV: 3,1324 € z DDV: 3,43 €
  4. Izdelek je veganski in brez glutena.
    Testenine iz riža in koruze, peresniki Testenine iz riža in koruze, peresniki

    Testenine iz riža in koruze, peresniki

    Peresniki so po vsem svetu priljubljeni zaradi svoje vsestranskosti. Izumljeni so bili v Liguriji v severozahodni Italiji, ime pa so dobili zaradi svoje oblike, ki spominja na pero ali »penne« v italijanščini. Cevasta, poševno prirezana obliko se zgleduje po peresu staromodnega pisala – peresnika. Peresnike lahko uporabite v številnih različnih receptih in so še posebej dobra izbira za pečene testenine. Dobro se obnesejo v pečici in je zalogaj popolne velikosti. Izdelek je brez glutena, brez pšenice, brez mleka, brez jajc, brez kvasa in brez soje. Ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov in je primeren za vegane.

    brez DDV: 3,1324 € z DDV: 3,43 €
  5. Izdelek je veganski in brez glutena.
    Testenine iz riža in koruze, svedri Testenine iz riža in koruze, svedri

    Testenine iz riža in koruze, svedri

    Svedri so nastali v osrednjem delu južne Italije, ime pa so dobili po »fuso«, vretenu za navijanje preje. Svedri so spiralno naviti okoli svoje osi v elegantno obliko, ki ujame vsako vrsto omake. Izdelek je brez glutena, brez pšenice, brez mleka, brez jajc, brez kvasa in brez soje. Ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov in je primeren za vegane.

    brez DDV: 3,1324 € z DDV: 3,43 €
  6. Izdelek je veganski in brez glutena.
    Hrustljavi kruhki - buča Hrustljavi kruhki - buča

    Hrustljavi kruhki - buča

    Preproste sestavine, kot so 100-odstotni avstralski riž, okusna buča in na soncu zorjena koruza, omogočajo da je hrustljavi kruhek tako dobrega okusa. Brez glutena. 98 % brez maščob. 57 kalorij na porcijo. Brez dodanega sladkorja.

    Predlog za serviranje: obložite ga z omako iz pečene rdeče paprike in trakovi kumar ter kaper. Prelomite ga in pomakajte v tzatziki omako, okrašeno z drobnjakom.

    brez DDV: 2,5389 € z DDV: 2,7801 €
  7. Izdelek je veganski in brez glutena.
    Hrustljavi kruhki - paradižnik Hrustljavi kruhki - paradižnik

    Hrustljavi kruhki - paradižnik

    Preproste sestavine, kot so 100-odstotni avstralski rjavi riž in paradižnik, omogočajo da je hrustljavi kruhek tako dobrega okusa. Brez glutena. 98 % brez maščob. 57 kalorij na porcijo. Brez dodanega sladkorja.

    Predlog za serviranje: obložite ga s hummusom, rezinami avokada, semeni črne kumine in kapljicami ekstra deviškega oljčnega olja. Prelomite ga in pomakajte v omako iz pečene rdeče pese.

    brez DDV: 2,5389 € z DDV: 2,7801 €
  8. Izdelek je veganski in brez glutena.
    Hrustljavi kruhki - sladki krompir Hrustljavi kruhki - sladki krompir

    Hrustljavi kruhki - sladki krompir

    Preproste sestavine, kot so 100-odstotni avstralski riž, okusen sladki krompir in na soncu zorjena koruza, omogočajo da je hrustljavi kruhek tako dobrega okusa. Brez glutena. 98 % brez maščob. 57 kalorij na porcijo. Brez dodanega sladkorja.

    Predlog za serviranje: obložite ga s feta sirom, popečenimi paradižniki, listi bazilike in peteršilja z nekaj pikicami ekstra deviškega olivnega olja. Prelomite ga in pomakajte v hummus s praženimi sončničnimi semeni in papriko.

    brez DDV: 2,5389 € z DDV: 2,7801 €
  9. Izdelek je veganski in brez glutena.
    Hrustljavi kruhki - korenje Hrustljavi kruhki - korenje

    Hrustljavi kruhki - korenje

    Preproste sestavine, kot so 100-odstotni avstralski riž, okusno korenje in na soncu zorjena koruza, omogočajo da je hrustljavi kruhek tako dobrega okusa. Brez glutena. 98 % brez maščob. 56 kalorij na porcijo. Brez dodanega sladkorja.

    Predlog za serviranje: obložite ga s kozjim sirom, rezinami kumare in kalčki lucerne. Prelomite ga in pomakajte v hummus.

    brez DDV: 2,5389 € z DDV: 2,7801 €
  10. Izdelek je biološki/ekološki in brez glutena.
    Rastlinska pašteta z zelišči Rastlinska pašteta z zelišči

    Rastlinska pašteta z zelišči

    Rastlinska pašteta Tartex iz ekološke pridelave je pripravljena na osnovi hranljivega kvasa, nehidrogeniranih maščob in olj. Obogatena je z dodatkom izbranih zelišč, ki pašteti dajo prav poseben okus. Odlično se poda h krekerjem ali kot namaz za toast in sendvič.

    brez DDV: 5,0229 € z DDV: 5,5001 €

   

Izdelki 41 do 50 od 55 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6