Rastlinska pašteta Tartex iz ekološke pridelave je pripravljena na osnovi hranljivega kvasa, nehidrogeniranih maščob in olj. Obogatena je z dodatkom izbranih zelišč, ki pašteti dajo prav poseben okus. Odlično se poda h krekerjem ali kot namaz za toast in sendvič.
Preproste sestavine, kot so 100-odstotni avstralski rjavi riž in paradižnik, omogočajo da je hrustljavi kruhek tako dobrega okusa. Brez glutena. 98 % brez maščob. 57 kalorij na porcijo. Brez dodanega sladkorja.
Predlog za serviranje: obložite ga s hummusom, rezinami avokada, semeni črne kumine in kapljicami ekstra deviškega oljčnega olja. Prelomite ga in pomakajte v omako iz pečene rdeče pese.
Preproste sestavine, kot so 100-odstotni avstralski riž, okusen sladki krompir in na soncu zorjena koruza, omogočajo da je hrustljavi kruhek tako dobrega okusa. Brez glutena. 98 % brez maščob. 57 kalorij na porcijo. Brez dodanega sladkorja.
Predlog za serviranje: obložite ga s feta sirom, popečenimi paradižniki, listi bazilike in peteršilja z nekaj pikicami ekstra deviškega olivnega olja. Prelomite ga in pomakajte v hummus s praženimi sončničnimi semeni in papriko.
Preproste sestavine, kot so 100-odstotni avstralski riž, okusno korenje in na soncu zorjena koruza, omogočajo da je hrustljavi kruhek tako dobrega okusa. Brez glutena. 98 % brez maščob. 56 kalorij na porcijo. Brez dodanega sladkorja.
Predlog za serviranje: obložite ga s kozjim sirom, rezinami kumare in kalčki lucerne. Prelomite ga in pomakajte v hummus.
Preproste sestavine, kot so 100-odstotni avstralski riž, okusna buča in na soncu zorjena koruza, omogočajo da je hrustljavi kruhek tako dobrega okusa. Brez glutena. 98 % brez maščob. 57 kalorij na porcijo. Brez dodanega sladkorja.
Predlog za serviranje: obložite ga z omako iz pečene rdeče paprike in trakovi kumar ter kaper. Prelomite ga in pomakajte v tzatziki omako, okrašeno z drobnjakom.
Bio koruzni kuskus je certificirano brez glutena in primeren za pripravo slovenskih tradicionalnih ter orientalskih jedi.
Ajdovi kosmiči iz ekološke pridelave so idealna izbira za uravnotežen in hranljiv zajtrk. Ker so bogati z beljakovinami so kot nalašč za vegetarijance in aktivne posameznike. Odlični so v kombinaciji z drugimi kosmiči, v jogurtu ali mleku ter za pripravo polpetov, sladic in juh.
Ekološke hrustljave kroglice brez glutena za dodatek različnim juham, solatam ali za grizljanje kar tako.
Kari Sonnentor iz ekološke pridelave je pripravljen iz mešanice izbranih začimb, njegova živo rumena barva pa je rezultat visokega deleža kurkume. Kari je nepekoč in se lepo poda perutnini in zelenjavi, uporabimo pa ga lahko tudi za začinjanje rib, riža in omak. Rahlo sadna in osvežilno pikantna aroma bo v vašo kuhinjo pripeljala orientalske okuse Indije.
Mleti muškatni orešček Sonnentor iz ekološke pridelave je odličen za juhe, omake, zelenjavo in sirov fondi. Še posebej je primeren za krompirjeve jedi, kot so krompirjev pire, krompirjeva juha in kroketi. Z njim lahko obogatimo tudi piškote, sladice, kompote in pudinge. Muškatni orešček je močna začimba, ki je zaradi rahlo grenke in hkrati sladke note postal nepogrešljiva začimba tako v orientalski kot tudi v evropski kuhinji.